A teď trochu netradičně: 10 důvodů, proč neslavit Velikonoce

Redakce

Proč NEslavit Velikonoce, svátky jara? Mrkněte na náš seznam důvodů.

  1. Protože na jednu bezvadně vyvedenou kraslici připadá pětatřicet paskvilů, čímž náklady na obstarání vajíček vzrůstají do čísel pro rodinu likvidačních.
  2. Protože se taťka v rozporu se svým opětovným slibem opět nenaučil plést pomlázku, jako vždy zapomněl novou koupit a jako obvykle tu z předloňska nenašel. A všichni přece ví, že musí být pomlázky každý rok zbrusu nové, aby se do ženského těla vlila ta nová, pozitivní, zdravá energie!
  3. Protože všechna sváteční jídla nám hlava rodiny snědla už v sobotu odpoledne.
  4. Protože příroda ještě úředně neoznámila, kdy, kde a jak se probudí, a který orgán jí to schválil.
  5. Protože jsme ještě nesplatili pokutu, kterou loni dostal děda za to, že po cestě u tratě málem přizabil nějakého ekoteroristu, který mu vyčítal, že nesl dva proutky kočiček a okrádá slepice o vejce.
  6. Protože po všech velikonočních pokrmech ztloustnete jak bečka a pak celý rok – až do příštích jarních svátků – strávíte tím, že se snažíte ta kila shodit.
  7. Protože úřady velikonoční svátky vždycky zkazí tím, že změnou času na letní občany okradou o jednu hodinu.    
  8. Protože to stejně zase odnesou jen ženský a to je nefér. No řekněte, znáte nějaký chlapy, které by někdo poléval onou studenou vodou? Ne. Zato ženy dostanou výprask téměř jistě.
  9. Protože muži ještě nepochopili, že silnější údery pomlázkou neznamenají více zdraví. Proto je lepší se nenechat vyšlehat vůbec.
  10. Protože koledníci ještě pořád nepochopili, že většina lidí stejně bude dělat, že není doma.

15 + 1 děsivých typů, které jste alespoň jednou potkali ve fitku

10 rad, jak se rychle a snadno zbavit stresu