Acoustic tour Mira Žbirky dorazí příští týden do Prahy


V úterý 3. listopadu zazpívá v Praze v rámci aktustického turné zpěvák a skladatel Miro Žbirka. Slovák žijící v Česku vystoupí se svojí kapelou ve vyprodaném divadle Hybernia. Ti, co lístky nesehnali, se už teď můžou těšit na 24. listopad. V ten den se Žbirka do Hybernie vrátí.

Miro ŽbirkaTurné zahájil „Meky“ Žbirka na konci září v Městském divadle v Děčíně. Tento týden zpěvákovi vyšla nová deska s názvem Empatia. "Původně jsme si mysleli, že dokončíme album a zahájíme turné, ale dopadlo to jinak, takže došlo k momentu, kdy jsme začali turné a simultánně pracovali na albu,“ řekl Miro.
S dosavadním průběhem celostátní akustické šňůry je velmi spokojený. „Máme plno a skvěle si zahrajeme, nic nám v sále nehučí a dokonce máme v šatnách zrcadla,“ říká. Žbirka na turné hraje své hity jako Co bolí to přebolí, Denisa, Atlantída, Balada o poľných vtákoch, Biely kvet, Miliónkrát nebo Mám rád, proložené novinkami z aktuální desky. „Mekyho“ doprovází na akustickou basu Aleš Zenkl, který produkoval většinu jeho nového alba.
V rádiích se už hraje Žbirkův duet se zpěvačkou Magdalenou Šalamounovou, bývalou účastnicí soutěže Česko hledá Super Star, který se jmenuje Tento song.

Podívejte se na Mira Žbirku a Magdu Šalamounovou a jejich píseň Tento song

Acoustic tour Miro Žbirka 2009
Kde: Diavdlo Hybernia, Náměstí republiky, Praha 1
Kdy: 3. listopadu
Čas: 19:30
Vstup: vyprodáno, v prodeji jsou lístky na 24. listopadu

Témata:,