Boombox Kylie Minogue nabízí žhavé disco pod hvězdným nebem


Australská popová hvězda Kylie Minogue se v minulém roce nemohla vrátit brilantnějším způsobem. Nové studiové album, živák, úspěšné turné a jako bonus navíc remixové album Boombox podle dosud nevydané písně. Hravé už v názvu, nemyslíte?

Představte si největší diskotéku pod (zapadajícím) sluncem. Začíná noc bez konce. Neonová světla, obří reproduktory, barevné projekce na megalomanských obrazovkách. Nablblé „duc, duc, duc", afektovaný hlas droboučké Kylie Minogue v sukni tak krátké, až se tají dech, prvoplánové aranže a všudypřítomné umělohmotně elektronické zvuky. Přítomnost afektovaných dámiček v glamour oblečcích, které se tváří naoko draze a vlní se v rytmu Can´t Get Blue Monday Out Of My Head. Opálený barman s pracovním úsměvem ve strnulém obličeji. Maličké třpytivé kabelky, vysoké podpatky a nezávazné aférky…
A teď laskavě otevřete oči, protože stejně sedíte v obýváku, pijete levné víno a Boombox posloucháte leda ze sterea koupeného ve slevě.

Let´s dance!
Účelem alba Boombox je navodit atmosféru bezstarostného večera, podpořenou juchajícími lidičkami, a nechat se unášet chytlavým (co na tom, že není moc hodnotný a náročný) rytmem. Na tomhle albu spolupracovala spousta lidí z oboru, kteří se vyznají v tom, co zrovna frčí, namátkou i slavní The Chemical Brothers či LA Riots. Výsledkem je, vedle klasické CD kompilace remixových songů starších hitovek (2Hearts, Love At First Sight) i naprostých novinek (Boombox), také iTunes – edice, která šestnáct skladeb rozšiřuje o další dvě. Pro fanoušky je pak určena de luxe edice se dvěma disky – první kopíruje iTunes verzi a druhý nabízí původní verze ke srovnání.
Slovy klasika: Let´s dance! Tohle disko si zaslouží plný parket.

Kylie Minogue: Boombox
Stopáž: 74:33, vydalo EMI
Skladby:
1. Can’t Get Blue Monday Out Of My Head (mushup se skladbou New Order), 2. Spinning Around (7th District Club Mental mix), 3. Wow (Death Metal Diva Scene mix), 4. Love At First Sight (Kid Crème mix), 5. Slow (Chemical Brothers mix), 6. Come Into My World (Fischerspooner mix), 7. Red Blooded Woman (Whitey mix), 8. I Believe In You (Mylo mix), 9. In Your Eyes (Knuckleheadz mix), 10. 2 Hearts (Mark Brown Pacha Ibiza Upper Terrace mix), 11. On A Night Like This (Bini & Martini mix), 12. Giving You Up (Ritron Re-Rub mix), 13. In My Arms (Sébastien Léger mix), 14. The One (Britrocka remix), 15. Your Disco Needs You (Casino mix), 16. Boombox (LA Riots remix).

Témata: