Chcete zabodovat na Tinderu? 6 typů fotek, které tam mají největší úspěch

Redakce

Najít lásku přes seznamovací appku? Proč ne. Pokud chcete nachytat co nejvíc fešáků, dámy, nahrajte si na svůj Tinder následujících 6 fotek. Podle průzkumu totiž právě takové dostávají nejvíc lajků. Konkrétní ukázky pak najdete v galerii.

  • Sportovní fotky
    Holky, které sportují, byly v průzkumu o 166% populárnější než ty, které ne. Ať už chodíte běhat, na jógu nebo třeba hrajete fotbal, ukažte se při tom!
  • Fotky z večírků
    O 74% víc lajků dostaly ty dívky, které se nebály postnout fotku z mejdanu s přáteli. Ale pozor, musí to být obrázky povedené. Jak držíte vlasy kamarádce zvracející na špinavém záchodku, to asi úplně nezabere.
  • Velké úsměvy s viditelnými zuby
    Bůhví, jestli je to proto, že pak vypadáte šťastnější, nebo že se to zdá autentičtější – mnohem úspěšnější jsou prý fotky, na kterých se usmíváte od ucha k uchu a ukazujete zuby.
  • Sklopené oči
    Na hlavní fotce byste se neměla dívat přímo do kamery, raději sklopte oči a podívejte se někam pryč. Odvrácený pohled vypadá tajemně a takové obrázky mají o 75% více lajků.
  • Sólo fotky
    Až o 69% jsou úspěšnější fotky, kde jste sama, než když na nich s vámi je banda kamarádek. Takových obrázků se zbavte, alespoň na svém Tinderu!
  • Černobílý filtr
    Možná to vypadá umělecky, možná to dané osobě dodá intelektuální vzhled; každopádně, černobílé fotky dostávají o 106% více lajků. Možná je to i proto, že jsou osvěžující, uživatelé seznamek je totiž používají hrozně málo.

Hračka pro pravé facebookové závislačky: Dildo vyrobené podle emotikony

10 supermoderních způsobů, jak poznat, že je to vážné