Chinaski vystoupí v Praze. A akusticky!

Redakce

Série akustických vystoupení s názvem G2 Acoustic Stage pokračuje podzimními koncerty. V pondělí 21. září zahraje v pražském Retro Music Hall skupina Chinaski!

Patnáctým interpretem v pořadí bude 21. září jedna z nejúspěšnějších domácích kapel, Chinaski. Poprocková šestice naváže na své poslední album Rockfield, které získalo platinové ocenění. Kapelu doplní hvězdní hosté, kteří budou postupně odtajňováni. Záznam z koncertu vyjde na CD a DVD v listopadu 2015.

Nevšední projekt představuje již třetím rokem české a slovenské hudebníky v netradičním světle akustických vystoupení. Přítomní diváci sedí takřka na dosah ruky od svých oblíbenců a vytváří tak jedinečnou a velice osobitou atmosféru. Na G2 Acoustic Stage v minulosti vystoupili např. Xindl X, Michal Hrůza, Wohnout, Ewa Farna, No Name či Ondřej Brzobohatý.

Koncerty v rámci G2 Acoustic Stage jsou neveřejné a není možné na ně zakoupit vstupenky. Dostat se na koncert mohou pouze diváci Óčka po přihlášení na ocko.tv před samotným koncertem

 

Témata:, ,