Co o vás říkají fotky, které dáváte na Instagram?

Redakce

Ukažte nám svůj Instagram a my vám řekneme, jací jste.

  1. Postování velkého množství selfies
    Znamená to, že potřebujete pozornost a žijete z lajků. Pamatujte ale, že ty z vás osobnost stejně neudělají…
  2. Skupinové fotky
    Evidentně chcete světu ukázat, že máte hodně přátel a pořád s nimi něco podnikáte. Otázkou ale je, proč to tolik toužíte předvést. Skutečně je váš život tak úžasný?
  3. Sexy fotky
    Pokud se nebojíte zveřejňovat sexy fotky, světu tím říkáte, že chcete, aby se na vaše tělo díval a obdivoval ho. Své přednosti používáte jako zbraň.
  4. Párové fotky
    Jedna či dvě společné fotografie s partnerem neuškodí, ale víte, co se říká? Ten, kdo má opravdový a šťastný vztah, ho nepotřebuje světu pořád dokola předhazovat, prostě v něm žije.
  5. Fotky jídla
    Pokud nejde o bizár legraci, nebo pokud se neživíte vařením či psaním o jídle, fotky načančaných obědů a večeří ukazují, že zoufale toužíte po uznání ostatních lidí.
  6. Obrázky mazlíčků
    Nic neříká „Už dlouho jsem nebyla na rande“ tak, jako deset fotek se skleničkou vína a vaší kočkou. Fotky pejskařů zase ukazují, že je váš voříšek pro vás jako dítě a jeho místo rozhodně nikdo nezaujme. Obecně obrázky zvířat znamenají nedospělost.
  7. Fotografie přírody
    Můžou znamenat dvě věci; buď jste spokojení se svým životem a vyrovnaní, nebo naopak přepracovaní a potřebujete chvíli oddech.
  8. Snímky od profi fotografa
    Obrázky od profíka, i když třeba nejsou povedené, sdílí lidé s nízkým sebevědomím, kteří čekají, až jim pochvalné komentáře trochu načechrají prděníčko, jak se říká.
  9. Neobvyklá pozadí, místa či adrenalinové fotky
    Chcete lidem, co vás sledují, dokázat, že jste na výši a super úspěšní.
  10. Vaše fotky z dětství
    Zatímco fotky vašich dětí prostě znamenají, že jste hrdými rodiči, obrázky vás jako mimin jsou voláním o pomoc – jste unaveni dospělým životem a jeho povinnostmi a nejraději byste z něj utekli. Bohužel, nejde to.
  11. Legrační fotky
    Ukazují, že máte vysoké sebevědomí a nebojíte se udělat si ze sebe srandu, velké množství ale naopak naznačuje, že se humorem snažíte něco zamaskovat.
  12. Obrázky z kanceláře a firemních akcí
    Ok, ok, všichni pochopili – vaše kariéra je na prvním místě.
  13. Umělecké fotky nebo fotky umění
    Jste kreativní a nejdete s davem. Super!
  14. Fotky bez filtrů a make upu
    Myslíte, že to znamená, že jste spokojeni sami se sebou? No, možná. Spíš ale chcete, aby vám někdo řekl, že i bez líčidel jste k nakousnutí, co? Ach, to ego!
  15. Fotky s maskami a mnoha úpravami
    Vy jste otrok sociálních sítí! Cokoliv zrovna frčí, jakákoliv aplikace, vy ji prostě musíte taky zkusit. Inu, když vám to dělá dobře…

Nejlichotivější úhel pro focení selfie? Najdeš ho UVNITŘ článku

Before it was cool: Selfíčka celebrit z dob, kdy ještě nebyly smartphony