Co říká muž po sexu a co tím opravdu myslí aneb jak poznáte, že prstíky mu tam příště strkat nemáte

Redakce

Nejen hlášky žen, ale i mužů potřebují čas od času překlad. A po sexu obzvlášť…

  1. Když říká: “Bylo to opravdu dobrý.”, myslí tím: “Pojďme to takhle dělat vždycky.” Ať už jste tentokrát prováděla cokoli, mělo by se to stát normou.
  2. Když bez dechu zašeptá: “Ježíši Kriste.”, myslí tím, že to bylo na pokraji religiózního zážitku. To je, jako byste právě udělala poslední zkoušku na vysoké za jedna. Je ovšem dost dobře možné, že maník je jen zadýchaný, protože není ve formě.
  3. Odsekne: “Musím už spát.”. Znamená to, že je fakt unavený. Prostě jste ho kompletně vysála.
  4. “Musíme vyměnit povlečení.”, opět pochvala. Fakt, že se musí povlečení vyměnit, je nepodstatný. Nikomu to totiž nevadí.
  5. Když se zeptá: “Kde jsi se to prosím tě naučila?, má na mysli na kterém porno webu. Určitě se tam chce podívat také. Variantu, že byste se to naučila s někým jiným, si nepřipustí.
  6. “Zůstane to jen mezi námi, jo?”, většinou znamená, že chlapík si je vědom nějaké chybičky ve svém výkonu. Co se stane v posteli, zůstane v posteli…
  7. Když zmíní hned po sexu: ”Jé, já zapomněl, že ještě něco musím dodělat…”, znamená, že vás má na háku. Je to červený hadr a trochu pozdě na to si to s ním nerozdat.
  8. Když se zeptá: “Bylo všechno v pořádku?”, znamená, buď že je panic, nebo trpí silnou profesionální deformací ze svého povolání číšníka.
  9. Když řekne: “Bylo to takové…jiné…”, nechce zranit vaše city, ale prstíky už mu tam příště prosím vás nestrkejte.
  10. Když řekne: “Nevěděl jsem, že jsem i na tohle.”, míní tím: “Můžeme si to za chvilku zopáknout?” Děkuje vám tak za rozšíření obzorů. Od někoho se to naučit musel.

15 ženských zaměstnání, která muže nejvíce přitahují

Co o vašem přístupu k sexu říká vaše oblíbená barva?