Co říká váš rukopis o vašem sexuálním životě?

Redakce

Rádi byste se dozvěděli něco nového o svém sexuálním životě nebo se jen ujistili o tom, co už možná dávno víte? Váš rukopis vám napoví.

Velikost vašeho písma:

Malé: V posteli jste spíše stydliví a submisivní. Hned po vysvléknutí oblečení toužíte, aby protějšek nad vámi převzal kontrolu. V sexu jste raději pasivní. Neznamená to, že jste líní a nechtělo by se vám nic dělat, ale toužíte být podřazení. Nevadí vám, když s vámi partner manipuluje.

Střední: V některých dnech toužíte být submisivní a v jiných naopak dominantní. U vás většinou záleží na náladě a okolnostech. Někdy rádi působíte svému protějšku rozkoš, ale jindy zase toužíte po tom, aby vám byla poskytována. To závisí na dohodě s protějškem.

Veliké: Vždy chcete být jen dominantní. Vzrušuje vás, když můžete dávat rozkazy svému protějšku. Vy rozhodujete o tom, jaká bude další poloha při sexu, a řídíte také tempo. Nutíte partnera do sexu, i když zrovna nemá chuť. Máte nad ním v tomto ohledu moc a kontrolu. Většinou vám ale lehce podlehne.  

Tvar vašeho písma:

Zakulacené: V posteli jste velmi kreativní. Z tohoto důvodu rádi zkoušíte nové věci a rozhodně se jich nebojíte. Na rande si klidně vyrazíte bez spodního prádla nebo použijete nový vibrátor za přítomnosti protějšku. Kývnete partnerovi téměř na každou věc, kterou chce vyzkoušet. Dokážete se přizpůsobit.

Špičaté: V sexu se držíte spíše jen základních věcí. Nemáte potřebu mít zavázané oči nebo se nechat spoutat. Vám bohatě stačí, když si obléknete sexy prádlo, ale bez zvonečků a dalších vymožeností. Dostatečně se spokojíte s polohou misionáře.

Tlak, který vynakládáte na tužku a papír:

Silný: Máte rádi drsný sex. Výprask, tahání za vlasy a svazování vám rozhodně nejsou proti srsti. Nepohrdnete ani sprostými nadávkami. Býváte raději submisivní, ale nejspíš by vám nevadilo, kdybyste si občas vyzkoušeli i dominantní roli.

Slabý: Zbožňujete romantiku a něžné zacházení. Pokud jdete s někým do postele, cítíte k němu lásku. Máte rádi pomalý sex, při kterém oba dva prožíváte silné pocity extáze. Líbí se vám, když můžete protějšek líbat hlavně na stehnech a bříšku. Vášnivé polibky vám při sexu nesmí chybět a předehra vám též není cizí.

Zešikmení vašich písmen:

Zešikmení napravo: Snadno se při sexu dokážete nudit. Poloha misionáře vás rychle přestane bavit. Rozhodně nehrozí, že byste ji praktikovali každý večer. Neustále toužíte po nových pozicích. Nejraději byste vyzkoušeli úplně všechny polohy z Kámasútry.

Zešikmení nalevo: Nemáte problém s rutinou v posteli. Čas od času ale potřebujete vyzkoušet něco nového a odvážného. Z tohoto důvodu se sexu na veřejnosti příliš nezaleknete. Pohlavní styk v kabince v obchodě s oblečením je pro vás ideálním místem. Snadno se necháte přemluvit i k neřestným hrátkám ve veřejném bazénu.

Žádné zešikmení: V posteli jste hodně konzervativní. Nikdy v životě byste nechtěli mít sex na veřejnosti. Dokonce ani ze sledování porna s protějškem nejste příliš odvaření. Jednoduše máte rádi sex v soukromí a pohodlí domova.

Typ písma, který preferujete:

Psací písmo: Sex pro vás znamená kus poezie. Považujete ho za něco božského. To je důvod, proč do postele jdete jen s tím, koho opravdu milujete.

Tiskací písmo: Vy rozhodně nelétáte v oblacích, ale jste naopak realisté. Sex berete jako jednu ze základních lidských potřeb. Nebráníte se pohlavnímu styku na jednu noc.

Tampóny a vložky? To v dřívějších dobách nehledejte! Co se používalo při menstruaci?

Nejoblíbenější svatební šaty na Instagramu? Jednoduché a luxusní od australské značky!