Diana Kobzanová: Když poslouchám rádio, můj pes má hlavu u repráku

Lubos-Prochazka

Modelka Diana Kobzanová (27), která kvůli odhaleným fotografiím přišla o titul Miss ČR 2001, byla dříve považovaná za kontroverzní osobnost českého showbyznysu. V posledních letech se ale mění před očima. Spíše než modelingu se věnuje moderování na Frekvenci 1 a na Óčku a bedlivě si hlídá své soukromí. I na něj, kromě muziky, při rozhovoru pro Kouli přišla řeč. Jak na otázku na partnera Diana odpověděla?

Diana KobzanováNoviny jsou stále plné zpráv o zesnulém Michaelu Jacksonovi. Jak moc vás jeho odchod zasáhl?
Já mám Michaela Jacksona ráda, ale přiznám se, že jsem čekala, že zemře ještě dříve. Prodělal mraky plastik a to se nutně musí projevit na zdravotním stavu.

Trochou jste mě tou odpovědí překvapila, ale jako modelka asi víte o plastických operacích více než já. Pojďme k Frekvenci 1, kde každé odpoledne moderujete pořad Styl. Tohle rádio v poslední době zlepšilo svůj hudební program, líbí se vám?
Líbí se mi, moc. Každý den zjišťuju, co všechno budu ve svém drivu (v pořadu – pozn. redakce) hrát. Miluju například Dianu Ross,  dostává mě i Barry White a jeho Let the Music Play. Tuhle písničku si pokaždé pouštím ve studiu dost nahlas.

Od začátku roku jste neměla pořádné volno a neustále jste pracovala. Ćeká vás teď nějaké dovolená?
Budu mít dovolenou už příští týden. Jedu k moři a doufám, že si pak ještě pár dní volna do konce prázdnin udělám.

Když už máme léto v plném proudu, na jaké hudbě teď v prvním prázdninovém měsíci "ujíždíte"?
Tak posledních 14 dní si, nejčastěji v autě, pouštím největší hity Jacksona, nebo Jocelyn Brown. Všeobecně se mi líbí black music.

A jaké jste si naposledy koupila cédéčko?
Tak cédéček si pokaždé pořizuji hromady. (směje se) Naposledy to tuším byl nový Eminem. A dobrý.

Chodíte taky na „hromady“ koncertů?
Ale jo. Naposledy jsem byla v Praze na Simpy Red a jsem do teď unešená. Bylo to skvělý. Hned po koncertu jsou si koupila jejich výběrovku.

Máte psa, fenku bullteriéra Miu. Slyšel jsem, že má prý taky ráda hudbu?Mia má ráda Frekvenci 1, vždycky když v autě poslouchám rádio, má hlavu u repráku. (směje se)

Vy ale nemoderujete jen v rádiu, ale také Inbox na hudební televizní stanci Óčko. Je nějaký hudební host, kterého byste ráda jednou ve studiu zpovídala?
Přiznám se, že nemám problém vyjít s kýmkoliv, takže se těším na každého hosta. Na nikoho speciálního zálusk nemám.

Když se tak na vás dívám, máte sportovní tepláky, jednoduché tričko a žabky! Sluší vám to, přitom jsem si myslel, že by se modelka takhle nikdy neoblékla…
(usmívá se) Proč ne?! Já chodím do Zary nebo H&M a tam nakupuji takové ty věci na lítačku, kdy člověku není líto, že je ušpiní nebo natrhne. Tílka nebo bavlněná trička.

Jste mladá, hezká, zkušená, neláká vás zahraničí? Většina vašich kolegyň tam odešla za prací a má se dobře.
Tak to vůbec. Za prvé, jsem už stará, za druhé, zahraničí jsem zabalila asi před pěti lety, a to definitivně! Já jsem typ člověka, který si jde za svým, a zahraničí mi v momentě, kdy jsem začala mít fajn práci tady v Čechách, přišlo úplně zbytečný. Raději budu blízko rodiny, svému partnerovi a přátelům, než abych se honila někde po celém světě.

Mluvila jste o partnerovi, máte momentálně nějakého?
O soukromí nerada mluvím. A váš web je přeci o hudbě, ne?  

Diana Kobzanová (27)
V roce 2001 vyhrála prestižní Miss ČR, o korunku ale kvůli nahým snímkům pro erotický časopis přišla. Už skoro tři roky moderuje na Frekvenci 1, od pondělí do pátku odpolední zábavný pořad Styl (14.00 – 17.00). Na hudební televizní stanici Óčko uvádí jednou týdně pořad Inbox. Moderuje také řadu společenských akcí. Modelingu se věnuje už jen vyjímečně. Je svobodná, bezdětná. Bydlí v Praze s fenkou Miou.

Poslechněte si Let the Music Play