Dieta podle Lady Gaga: krocan, tofu a hummus + zbrusu nová písnička

matoush

Ať už ji milujete, nenávidíte anebo je vám jedno, jedno popové divě Lady Gaga nemůžete upřít. Je vážně štíhlá. V posledním díle časopisu People se podělila o detaily týkající se její životosprávy. Věřte, že není nijak drastická.

Fanoušci se začali o životosprávu výstřední Lady Gaga zajímat poté, co v březnu letošního roku zkolabovala během koncertu. Tehdy to odbyla prohlášením, že by „raději zemřela, než aby zklamala své fanoušky jenom proto, že je jí zle.“ Laurie Ann Gibson, její dvorní choreografka, ale byla v posledním čísle magazínu People mnohem sdílnější. „Jí hlavně obilné lupínky se salsou, krůtí maso, tofu, hummus a kokosovou vodu,“ řekla žena, která byla nominována na MTV Video Music Awards. Později však dodala, že slavné zpěvačce nestačí hummus (pochutina arabského původu podobná kaši) samotný. „Většinou si k němu vezmeme topinku a zapíjíme to vínem. I přes málo vydatnou stravu je však Gaga při plné síle. „Je se sebou teď mnohem spokojenější. Ještě uvidíte, co je zač,“ dodává choreografka.

My se halvně těšíme na zpěvaččinu novou desku, která má vyjít příští rok. Poslechněte si už druhou novou písničku – Living On the Radio, kterou Gaga hrála na koncertě. Tahle barová atmosféra nás vážně baví!

Sex Pistols mají vlastní parfém
Hudební server NME přinesl informaci, že legendární Sex Pistols přináší na trh vlastní řadu parfémů. The Sex Pistols Scent je výrobkem francouzské firmy Etat Libre d’Orange, má obal ve stylu singlu God Save The Queen a je k dostání na francouzském trhu. Tak co? Chtěli byste mít ten pravý punkový odér?

Demi Moore to umí rozjet
Na závěr si dejme video, které nám dokáže, že život celebrit se neskládá jen z kýčovitého nicnedělání v luxusních vilách. Demi Moore potěšila diváky koncertu Snoop Dogga, když během jeho koncertu spustila přímo na podiu svůdnou taneční show.

 

Témata: