Dívka se mění v mostra. To vše díky speciálnímu body art umění

Redakce

Seznamte se se super talentovanou teenagerkou, která pochází z Austrálie. Jmenuje se Lara Wirth a je jí šestnáct let. Vše, co vám ukážeme, se naučila sama doma podle videí na Youtube. Je prostě neuvěřitelně talentovaná.

Lara Wirth má zcela jiný koníček než její vrstevnice. Věnuje se speciálním art efektům, které tvoří pomocí make upu. Transformuje se do moster, plazů a dalších postav. Na Instagramu ji sleduje neskutečný počet lidí a také vymetá řadu soutěží, ve kterých je velmi úspěšná.

„Trvalo mi dlouho, než jsem se to naučila, ale věděla jsem, že to chci dělat. Viděla jsem mnoho lidí na Youtube nebo v televizních reality show, jak to dělají, a snažila jsem se to dělat podle nich,“ svěřila se Lara britskému webu Dailymail.co.uk.

„Funguje to tak, že si vyberu, co bych chtěla vytvořit, a snažím se to udělat podle sebe,“ dodala.

Lara je moc šikovná a její výtvory vyráží dech. Její koníček je však také pěkně drahý a proto má velké štěstí, že mnoho soutěží vyhrává, protože zde dostane další speciální materiály, které si potom nemusí kupovat.

„Byla bych ráda, kdybych se tomu jednou mohla věnovat naplno,“ sdělila. Podívejte se na její výtvory a věřte, že budete koukat!

10 tipů od expertů jak na líčení, nehty a vlasy, které by měla vědět každá žena

Video: Co dokáže tato žena s make upem, to nepochopíte