Divoká show Issy a Mašlíkové odstartovala Axe Instinct Party 2009

Lubos-Prochazka

V pražském klubu Mecca bylo večera v noci pořádně živo. Konala se tam totiž první Axe Instinct Party 2009, která v dalších dnech zamíří do klubů po celém Česku. K nové vůni od Axe přišly do pražských Holešovic přičichnout stovky lidí, mezi nimi i řada známých osobností. Nejvíce na sebe na divokém večírku upozornili sexy modelka Hanka Mašlíková a zpěvák Samer Issa.

Hanka Mašlíková a Sámer Issa vystoupili na začátku párty v rámci módní přehlídky Kenvelo Fashion. Poté, co se začali líbat, svlékla Mašlíková (známá především díky svému uměle zvětšenému poprsí) bývalého finalistu SuperStar do půli těla a sedla si na něj. Oba se pak pohybovali jako při sexu – toto všechno mělo znázornit, co s lidmi udělá nová vůně od Axe. Po eroticky laděné módní přehlídce následovala laserová show, při které se maďarský tanečník pohyboval mezi laserovými paprsky vybíhajícími z kostky, na níž stál. Fascinující podívaná.

Češi jsou chytří a nevšedně sexy, říká DJ Flower
Kolem desáté večerní se v klubu nacpaném lidmi dychtícími po nové vůni od Axe rozjela tanční párty. Za mixážním pultem se objevila naše špičková DJ Lucca nebo maďarská hvězdná DJ Flower. Tahle pětadvacetiletá absolventka střední ekonomky a bývalá playmate představila svůj nový videoklip Instinct, který natočila s moderátorem televize Óčko Jakubem Kubou. Podtextem celého klipu je svádivý efekt vůně kůže, na které je prý dýdžejka Flower naprosto závislá. „Čeští muži jsou chytří a nevšedně sexy! To byl hlavní důvod, proč jsem si za filmového partnera vybrala právě Čecha. Jakub byl dobrá volba a natáčení s ním jsem si skvělě užila,“ prohlásila.

Kde všude se Axe Instinc Party ještě zastaví?
10.4.
Zámek Choltice, Choltice, 14.4. S Club, Liberec, 18.4. KC Karlov, Benešov, 22.4. Dýdy Baba, Pardubice, 25.4. Fabric, Ostrava, 29.4. Alfa, Plzeň, 2.5.   Sydney, Vilémov, 6.5.  S Club, Olomouc, 13.5. El Magico, Praha, 23.5. Óčko Club, Teplice, 30.5. Brno, místo ještě nebylo zveřejněno, 6.6. TRAMix, Praha

Témata:, ,