Dominika Myslivcová má nový klip. A je to zase zlo…

Redakce

Až tohle uvidíte, tak ji buď budete ještě víc milovat, nebo nenávidět. Dominika Myslivcová (22) ráda ukazuje, že si může dovolit daleko víc věcí než obyčejní smrtelníci. Nakonec, není první ani poslední, kdo si na něčem takovém založil byznys. Stačí se podívat na Rytmuse, který to dotáhl k dokonalosti. Další dávku „ružové provokace“ si plnými doušky užijete v novém videoklipu české Barbie s názvem Pink Luxury.

Může se zdát, že život Dominky Myslivcové je jedna velká hra. Možná. Ale tahle holka má vše dokonale spočítané a promyšlené. Ne náhodou její příspěvky na Youtube vidí statisíce až miliony lidí. Její rekord 64 milionů shlednutí, to je velká síla! V poslední době se sice malinko odmlčela, ale jen proto, aby nabrala síly na novou tvorbu, kterou teď představuje v podobě Pink Luxury.

Má to fakt grády, bavit se budete od začátku do konce. „Chtěla jsem ukázat takový svůj normální život a přidat do toho vtip, to je jasné. Neberte všechno, co uvidíte, stoprocentně vážně. Faktem však je, že já luxus miluju, ráda se obklopuju pěknými věcmi. Proč také ne,“ usmívá se Myslivcová.

Na nové pecce spolupracovala s Michalem Davidem. S ohledem na několik jejich společných písniček už je to osvědčená dvojice, která si evidentně sedí. Hitmaker svou hudbou oslovuje už desítky let mimo jiné i mladou generaci, na kterou cílí také Myslivcová.

„Je to příjemná práce. Tvoříme společně věci, které evidentně táhnou, což je vidět na číslech. A na Dominice je krásné, jak ji tahle práce těší, rozdává energii všude kolem. Takže není co řešit, myslím si, že i tohle se fakt povedlo,“ okomentoval hodiny strávené ve studiu David, kterého nyní také zaměstnává poslední fáze příprav muzikálu Muž se železnou maskou.

Režii videoklipu dostal na starosti Tomáš Krejčí, jehož tvorbu není třeba příliš představovat. „Natáčení jsem si moc užil. Parta super lidí a hlavně dobrá nálada. Je úžasné, když se to sejde všechno dohromady,“ pochvaloval si atmosféru.

Že byl příjemným „bonusem“ natáčení. potvrdila i Myslivcová: „Tomáš je super, opravdu. A má neskutečné charisma.“ Video zde:

Kolik si vydělává Dominika Myslivcová?

Seznamte se s Gabriel (17): Je to první česká živá Barbie! Jak se vám líbí?

Témata: