Foto: Jak dnes vypadá Michal Šeps ze SuperStar?

Redakce

Michal Šeps je český zpěvák, který se proslavil díky účasti v televizní soutěži Česko Slovenská SuperStar. V této soutěži se probojoval až do finále, kde skončil na třetím místě. Oblíbený rastaman s příchodem nového manažera o sobě nyní dává vědět a chystá novinky. Michal se jako jeden z mála českých umělců věnuje stylu reggae a jak říká, český rybníček mu je malý a má ambice dostat se na evropskou úroveň.

Michal skvěle ovládá hru na několik hudebních nástrojů. „Umím na perkuse, bicí, kytary, basu i třeba housle, ale mým nejoblíbenějším hracím nástrojem jsou rozhodně varhany,“ dodává Michal se úsměvem sobě vlastním.

Jeho další předností je napodobování mnoho instrumentů svým hlasem. Zpěvák v současné době pracuje na svém prvním albu, které bude pokřtěno 7. října v 19 hodin v Estrádním sále Domu kultury v Teplicích.

Na debutovém albu se mohou posluchači těšit nejen na známou, ale trochu upravenou píseň „Kréta“, ale i na několik dalších novinek. Speciálním hostem večera, který přijal pozvání, aby se stal kmotrem alba, bude Jarek Nohavica.

A proč zrovna Jarek Nohavica? „Jarek mě oslovil hned po soutěži s tím, že se mu líbí, co dělám, a kromě toho já s jeho písničkami vyhrával soutěže už jako malý kluk. Fakt si ho moc vážím a uznávám ho,“ vysvětluje Šeps, který má v plánu kromě vydání dalších CD a to nejen v českém, ale i anglickém jazyce, zúčastnit se jednoho z největších reggae festivalů konaných v Polsku a začít spolupracovat s českými hudebními ikonami.

„V současné chvíli ale nechci nic dalšího a konkrétního prozrazovat, až bude čas, tak dám vědět,“ komentuje zpěvák.

Michal založil v roce 2011 skupinu Zimmer Frei, ve které působil jako frontman. Od roku 2014 vystupoval s kapelou Tewahedo MoM, jejímiž členy byli Petr Kumandžas (basová kytara), Jiří Egrt (kytara) a Ondřej Moravec (bicí).

Daniel Landa reaguje na Fuck Off od PSH: Jsem vyvrhel a směšný kohout

5 popových písní, které byly skvěle zremixovány aneb jde se na parket!

Témata: