Galerie plná emocí: Nové fotky pohublého Brada Pitta dojaly fanoušky a zasáhnou i vás

Redakce

Rozvodem zničený hubený alkoholik. Tak působí idol žen a dívek Brad Pitt na fotografiích pro magazín GQ. Že to není jen dojem, ale něco, s čím musel vážně bojovat, přiznal v rozhovoru, který obrázky doprovázely.

Angelina Jolie a Brad Pitt tvořili dlouhých 12 let jeden z nejoblíbenějších párů showbyznysu. Ona je jedna z nejkrásnějších žen planet, on idol žen, kterému se co do počtu fanynek vyrovná snad jen Johnny Depp. Na podzim loňského roku ale herečka oznámila, že podala žádost o rozvod.

Pro jejich příznivce to byl šok, rozhodně se to ale nevyrovnalo tomu, jak situaci zvládal Pitt. Stáhl se do ústranní a nic nechtěl komentovat – až doteď. Poprvé od zveřejnění smutné zprávy dal herec velký a otevřený rozhovor kultovnímu magazínu GQ. V něm prozradil, že prvních pár týdnů poté, co mu Angelina řekla, že se chce rozvést, spal u svého kamaráda na zemi a nebyl schopen se z toho vzpamatovat.

Zároveň přiznal, že jeho problémy s alkoholem, které měly celý rozchod zavinit, se úplně vymkly kontrole. „Byla doba, kdy jsem mohl popíjet vodku s Rusem a přepít ho. Chlastal jsem jako profík. Musel jsem z toho vystoupit,“ svěřil se. Nyní chodí na terapii a považuje to za to nejlepší, co mohl udělat.

Součástí rozhovoru je série snímků od fotografa Ryana McGinleyho. Hodně emotivní obrázky rychle obletěly internet. Pitt je na nich pohublý a evidentně zdrcený životními událostmi, nebojí se dát průchod svým emocím. Na druhou stranu na nich i přesto vypadá skvěle a ukazuje, že dokázal zestárnout vážně dobře. Ale to je prostě Brad.

Podívejte se na ně do galerie – dostanou vás! A kdyby vás zajímalo, jak focení v národním parku probíhalo, máme tu ještě video:

Video: Brad Pitt se po rozchodu s Angelinou Jolie objevil na Glóbech a lidi mu tleskali jak šílení

Které slavné krásky měl v posteli Brad Pitt?