Hodná, nebo šílená: Co o vás prozradí vaše vlasy?

Redakce

I podle vlasů se dají identifikovat různé vlastnosti. Jak na tom jste? Tady je přehled podle amerického webu Morecorn.com.

Rusovláska – Zrzky nenávidí nudu a naprosto z ní šílí. Na co je ale dostanete? Na pořádnou srandu. Milují zábavu a mají skvělý smysl pro humor.

Kudrnaté vlasy – Lidé, kteří mají kudrnaté vlasy, jsou velmi pečliví a dochvilní. Věci chtějí mít rychle a kvalitně hotové.

Vlnité vlasy – Máte vlnité vlasy? Tak to jste velmi kreativní a inovativní. Další vlastnosti jsou – velká míra energie, silná vůle, silné emoce a to, že potřebujete mít se svým partnerem či partnerkou silné citové pouto. Je snadné ranit vaše city.

Středně dlouhé – Ženy, které nosí polodlouhé vlasy, jsou velkými mysliteli a navíc přemýšlí logicky. Jsou také velmi cílevědomé, empatické a soutěživé.

Krátké vlasy – Máte krátké vlasy? Tak to jste velmi citlivé, snadno zranitelné a nerady něco řešíte. Nejen praktické věci v životě, ale i ty ostatní.

Vysoký drdol – Tyto složité drdoly nosí hysterky. Čím složitější je váš účes, tím sebekritičtější jste. Záleží vám na názoru ostatních.

Neupravené vlasy – Více vám záleží na druhých než na sobě. Máte ale silnou vůli a přes všechno špatné se snadno posunete dál.

Kudrnaté vlasy, které stále rovnáte – Pokud máte od přírody kudrnaté vlasy, ale stále si je rovnáte, tak jste velmi chaotické a máte neuspořádaný život. Musíte zpomalit, nadechnout se a vše urovnat. Takhle to přece nejde.

Dlouhé sestříhané vlasy – Jestli máte vrstvený střih, pak prý potřebujete mít všechno v naprostém pořádku. Jste perfekcionisti a chcete být ve všem nejlepší.

Nový trend v účesech: Vlasy jako kouzelná hra barev. Jdete do toho?

Chcete duhové vlasy? Ok. Ale pouze u hlavy!