Jak se dá využít krabice od pizzy

Redakce

Pizza patří mezi jedno z nejoblíbenějších jídel snad všech generací. Není nad to si po dlouhém dni sednout k televizi, pustit nějaký dobrý film a ládovat se touto pochoutkou, až zbude jenom prázdná krabice. Asi jako každý ji pak vyhodíte do koše. Ale pozor, víte, že ji můžete ještě efektivně využít. Jak? Mrkněte na tipy!

Podložka pod PC – Mít podložku z obchodu s elektrem, tak to má kdekdo, ale vyrobit si ji z krabice od pizzy a ještě tak ušetřit, tak to teď můžete vy.

Fotbálek – Skvělý tip na večer. Krabici narovnáte, polepíte, doplníte branky, vezmete malý míček a máte o zábavu postaráno.

Hnízdo – Smysluplný nápad pro milovníky ptactva. Krabici vyplníte větvičkami, listím, rostlinami a vytvoříte tak krásný domov pro opeřence.

Hodiny – Karton krabice může posloužit i jako základ pro takovéto hodiny. Dozdobíte si je podle vlastní fantazie. Co na tom, že nefungují, ale budete mít styl.

Malování – Tak tohle je něco pro milovníky malování. Jednoduše si můžete vytvořit stojan a paletu na malování zároveň.

Skříňka – Dáte si do bytu, dáte si skříňku. A můžete si ji vyrobit opět z krabic od pizzy, aniž byste na ni čekali dlouhé fronty v obchodě a utráceli nehorázné sumy.

Bryndák – A poslední efektivní využití. Krabice, ze které jíte, může rovněž posloužit jako bryndák, díky kterému předejdete trapasu v podobě tomatové omáčky na tričku či kalhotách. Takové 2 v 1.

S těmito tvořítky na led na párty zazáříte

Barevné kávičky: Dali byste si?