Jaká znamení zvěrokruhu se k sobě nejvíce hodí?

Redakce

Zajímá vás, jaký protějšek je pro vás ten pravý? Zjistíte to podle znamení zvěrokruhu, která vás navedou k tomu správnému partnerovi / správné partnerce.

  • Beran + Střelec. Berani mají plno životní energie. Pokud ji dobře investují do vzdělání, práce či rodiny, budou relativně spokojení. Umí si prosadit svůj názor, což jim v mnoha situacích pomůže se posunout kupředu. Berani k sobě potřebují někoho podobně smýšlejícího a ambiciózního. Nejvíce se k nim hodí Střelci. Mají své cíle a ideály, za kterými si jdou. Důležitá je pro ně svoboda, kterou jim Berani mohou dát. Společné priority a honba za svými cíli je může udržet pohromadě celý život.
  • Býk + Vodnář. Býci mají v životě rádi jistoty, to platí i pro partnerský vztah. Cítí se spokojení, pokud jsou dostatečně materiálně zajištěni. Lidé narozeni ve znamení Býka jsou velmi pracovití a spolehliví. Totéž požadují po svém partnerovi. To jim můžou nabídnout právě jedinci ve znamení Vodnáře. Ti mají své sny a rádi pro ně tvrdě pracují. Většina z nich pluje proti proudu a z toho důvodu se často setkávají s nepochopením. Býci ho však pro ně mají.
  • Blíženci + Váhy. Blíženci mají široký okruh zájmů. Nevyhýbají se ani kreativním činnostem. Rádi filozofují o různých věcech, intelekt jim rozhodně nechybí. Blíženci jsou velmi citlivé osobnosti. Rádi si vyslechnou svůj protějšek a zahrnou ho velikou láskou. Z těchto důvodů se k nim nejvíce hodí Váhy. Ty mají rády klid a harmonii. Přímo prahnou po spravedlnosti. Jedna z jejich hlavních předností je kreativita. Ve vztahu jsou schopné ustupovat a dělat kompromisy. V tomhle zrovna Blíženci moc nevynikají a díky tomu k sobě obě znamení zapadnou jako puzzle.
  • Rak + Štír. Raci jsou velmi emocionálně založení jedinci. Mít protějšek, se kterým jim to bude klapat, je pro ně priorita číslo jedna. Vždy se staví na stranu slabších, protože nemají rádi nespravedlnost. Svůj život si zakládají na tradicích. Doufají, že budou mít jednou velkou rodinu nebo už si ji udělali. Hodí se k nim Štíři, protože ti mají též smysl pro rodinu. Společný život jim nikdy nezevšední. Dokáží se skvěle doplňovat. Štír je spíše hádavý typ člověka, ale rak naopak klidný.
  • Lev + Ryby. Lidé ve znamení Lva mají přirozenou autoritu, jsou to jednoduše vůdčí typy. Díky těmto schopnostem mají úspěch na manažerských a podobných pozicích. Ve vztahu to mají podobně. Lvi jsou spíše dominantní a potřebují k sobě někoho submisivního, který se jim dokáže přizpůsobit. Každopádně z nich srší dobrosrdečnost a láska, takže se s ním Ryby rozhodně nebudou mít zle. Jedinci narození v tomto znamení jsou velmi vnímaví a klidní. Často vidí věci, kteří jiní přehlížejí. Rádi pomáhají ostatním. Rozhodování však raději nechávají na jiných lidech, ve společnosti i v partnerství se rády přizpůsobí. Z těchto důvodů se perfektně hodí ke Lvům.
  • Panna + Kozoroh. Jedinci narození ve znamení Panny jsou velmi pracovití a trpěliví. Stojí nohama pevně na zemi. Snaží se vypořádat se vším, co jim přijde do cesty. Rozhodně nelétají myšlenkami v oblacích. Panny mají tendenci o svůj protějšek neustále pečovat a zahrnovat ho láskou. Lidé ve znamení Kozoroha jsou velmi zodpovědní. Potřebují uznání, které jim mohou dát právě Panny. Dokáží odhalit svoji pravou osobnost opravdu jen těm lidem, kterým důvěřují. Důvěru si u nich dokáží získat právě Panny.

10 filmových mouder o lásce, která jsou totální blbost

Každého v životě čekají 3 zásadní lásky. Jaké to jsou?