JE TO TU! AMC přichází s novým seriálem Fear the Walking Dead (Živí Mrtví – Počátek Konce). Máme exkluzivní videa a fotky

Redakce

Seriálu The Walking Dead - Živí mrtví ze stejnojmenné komiksové předlohy stačilo jen několik málo let, aby si zcela podmanili svět televizní zábavy. Seriál má za sebou pět mimořádně úspěšných sérií, jež si postupně získaly nadšením i hrůzou rozechvělé útroby miliónů fanoušků po celém světě. Co nového nám tvůrci přichystali?

Pokud vás ihned po Rickově probuzení v prvních minutách pilotního dílu The Walking Dead – Živí mrtví zajímalo, jakými peripetiemi asi musel projít svět, jenž se během jeho pobytu v nemocnici změnil k nepoznání, jásejte! Konečně se dozvíte, proč a jak se to všechno stalo! Nový doprovodný seriál k dnes již kultovnímu seriálu totiž nese název Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce) pojednává právě o tomto dosud málo zmapovaném období. A kdy se ho dočkáme?

Televizní stanice AMC oznámila, že diváci v České republice a na Slovensku budou mít možnost sledovat exkluzivní premiéru Živí mrtví: Počátek konce společně s dalšími zeměmi po celém světě, a to ve stejný čas v pondělí 24. srpna ve 3:00 ráno a také v hlavním vysílacím čase ve 22:00 ve stejný den. AMC bude seriál v České republice a na Slovensku vysílat dabovaný. Všech pět následujících epizod bude odvysíláno dle stejného programového schématu a na závěrečnou epizodu se mohou diváci těšit 5. října.

A co vás čeká? Například nová ústřední postava v podobě rozvedeného hispánského učitele angličtiny Travise Manawy (Cliff Curtis), který se svým synem Chrisem žije v Los Angeles v době, kdy ve městě vypukne pandemie chodících mrtvých… V seriálu dále vystupují Kim Dickens v roli Madison, Frank Dillane v roli Nicka, Alycia Debnam-Carey jako Alicia, Elizabeth Rodriguez v roli Lizy a Mercedes Mason jako Ofelie. Fotky z natáčení najdete v galerii.

„Robert Kirkman, Dave Erickson, fantastičtí scénáristé, producenti a celý štáb, kteří společně stojí za vznikem “Živí mrtví: Počátek konce” pracovali opravdu tvrdě, aby vytvořili kompletně odlišný a přesvědčivé nový seriál,“ řekl Charlie Collier, prezident AMC a SundanceTV.

„Očekávání první série “Živí mrtví: Počátek konce” neustále narůstá a my jsme nesmírně rádi, že můžeme seriál odvysílat ve stejném čase, ve kterém ho uvidí diváci ve Spojených státech,“ řekl Bruce Tuchman, prezident AMC a Sundance Global.

Po několika prvních dnech natáčení vydala AMC navíc exkluzivně první ukázky. Upoutávky si můžete prohlédnout zde:

Na výrobě se v produkci AMC Studios jako výkonní producenti podílejí Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero a David Alpert pod vedením hlavního producenta Davida Ericksona. Výkonným koproducentem je Adam Davidson, který je autorem pilotního dílu, a bude režírovat i druhý a třetí díl. První řada seriálu, která je rozložena do šesti hodinových epizod, bude premiérově uvedena na AMC v průběhu měsíců srpen, září a říjen a bude odvysílána v České republice a na Slovensku vždy exkluzivně do 24 hodin po premiéře v USA.

Živí mrtví: Počátek konce rozhodně vypadá více než slibně a jistě půjde o jednu z nejostřeji sledovaných televizních událostí tohoto léta. Pokud máte rádi zombie a žízníte po nových zážitcích z dystopického světa Živých mrtvých, je pro vás Počátek konce jasnou volbou.

Tak nezapomeňte – Živí mrtví: Počátek konce už 24. srpna! Vše o seriálu najdete ZDE.