Justin Bieber k fanynkám: „Nekřičte, chci spát“

matoush

V dnešním okénku do světa showbizu vám povíme o útrapách, které popularita přináší Justinu Bieberovi, poreferujeme o zmařeném vztahu Justina Timberlakea a s potěšením vám oznámíme, že gay ikona Adam Lambert začal zpívat bez playbacku.

Postpubertální hvězdička pop music Justin Bieber dorazila do Liverpoolu. A město, odkud pochází The Beatles, opět propadlo šílenství.

Jak je vidět na videu, před hotelem, kde Bieber pobýval, se sešel dav fanynek a fanoušků všeho věku, který skandoval Justinovo jméno a žadonil po pohledu jeho tváře. Situace se natolik vyostřila, že policie musela Justina požádat, aby nevycházel na balkon.
Adam LambertMladičká ikona se tak spokojila s pouhým vzkazem na Twitteru. "Je to šílené, jsou tam tisíce lidí. Sice vás všechny miluju, ale nekřičte prosím, potřebuju se vyspat."

Justin Timberlake je opět nezadaný
Dobrá zpráva pro slečny. Sexy zpěvák Justin Tmberlake je volný. Po čtyřech letech ukončil vztah se zpěvačkou a modelkou Jessicou Biel. A jak už to u těchto párů bývá, rozešli se v míru a pokoji. "Oba dva se nadále považují za přátele a snaží se setrvat ve stavu co největšího vzájemného respektu," uvádí oficiální tisková zpráva. "Rozchod byl oboustranný, oba bývalí partneři se snaží pokračovat v kariéře." Tak to jsme rádi.

Adam Lambert se vrací do SuperStar
Nekdější účastník americké superstar Adam Lambert se vrací na místo činu. Vystoupil v jednom z dílů nejnovější řady pěvecké soutěže American Idol. Co je na tom tak výjimečného? Po dlouhé době zpíval naživo bez playbacku. A přestože jinak playback odsuzujeme, v tomto případě musíme uznat, že playback je řešení.

Adam Lambert zpívá naživo

Témata: