Kaťata na koupáku aneb Nejbláznivější letní klipy

Hana-Slivova

Po internetu teď, koncem prázdnin, kolují opravdové perly. Letní klipy, které mají doslova koule. Je to trochu šílená podívaná, na druhou stranu, kdy jindy se bavit než před začátkem školního roku? V anketě nám pak dejte vědět, které video to u vás letos vyhrálo.

Pekař feat. Kuba Ryba – Kaťata

Melodie téhle syntenické letní vypalovačky možná připomene loňský hit We No Speak Americano od Yolanda Be Cool. Co se tance týče, dvojice v klipu si nezadá se striptérskou partou Chip N Dale – a kaťata? To slovo jsme už dlouho neslyšeli. Ale stačí, když na dotyčné muže sáhnete podle návodu v písničce, a ucítíte, co jsou to opravdická kaťata. Z vietnamské tržnice.

 

http://www.youtube.com/watch?v=xyYdHmedqiQ

Suzaplay – Na koupáku

Ne, tady nejde o cachtání ve vodě pod letním sluncem. Tady jde o převlékárnu a párky v rohlíku. Písničku má na svědomí skupina Suzaplay z Brna a najdete ji na její druhé desce.
"Klip s minimálním rozpočtem a absolutním využítím personálního obsazení má jednu zvláštní vlastnost – nebude vám jedno. Buďto vás pobaví, nebo naštve. Někoho může i urazit," píše kapela v tiskové zprávě. Nás tedy video jednoznačně pobavilo.

 

poll

PatCrycheer – Praha žije!

Vy, co nejste z hlavního města, zbystřete: Takhle žije v létě Praha! Všichni skáčeme do Vltavy, a když dojde mojito anebo Frisco, užíváme si panoramata a procházky po Karlově mostě. Pěkne to za nás shrnul hoch, který si říká ParCrycheer. U koho se inspiroval, to nám sice jasné není, každopádně ten křížek na krk bychom chtěli taky.

http://www.youtube.com/watch?v=hzmbQFH18hA

Ego – ŽIjeme len raz

Kontrafakt, ve kterém se rapper Ego spolu s Rytmusem proslavili, respektujeme. To ale neznamená, že budeme nadšení ze všeho, co dá Ego dohromady.
Je sice pravda, že jeho video Žijeme len raz má více než 10 milionů shlédnutí, což je slovenský rekord, ale když přijde na hudbu a sdělení skladby… Uznáváme, bikiny mají slečny pěkné, i Egovi to na toboganu sluší. Ale kde jsou ty  časy, kdy rappeři mluvili o věcech, které mají přesah?  Mysleli jsme, že od songů k lízání zmrzliny a cachtání ve vodě jsou tady boybandy a David Guetta.

http://www.youtube.com/watch?v=Md4Xg2Jtnqg

Marie a Petra Pojkarová – Krásné léto

Na závěr kombinace rodiny Pojkarových. Písnička sice vznikla už na začátku letošního roku, ale, jak se můžete sami přesvědčit, je to evergreen. Nevíte někdo, kde se dá sehnat takový panter?

http://www.youtube.com/watch?v=36gET9Remoo

 

Témata:,