Kate Hudson: Madonna mi zničila vztah

matoush

Počátkem loňského roku zaplňovaly stránky amerického bulváru zvěsti, že v pozadí rozporů herečky Kate Hudson a baseballisty Alexe Rodrigueze byla jakási srdeční záležitost mezi sportovcem a královnou popu Madonnou. Když se nyní v prosinci pár rozešel, potvrdila fámy i sama Kate.

Myslí pořád na Madonnu...Dnešní Šrumec v showbizu zaujala sportovně-herecko-pěvecká kauza. Herečka Kate Hudson se rozešla s manželem Alexem Rodriguezem, protože prý stále myslel na královnu popu Madonnu. "Jeho srdce vždy patřilo Madonně,“ prohlásila Kate o Alexovi. „Nakonec jsem mu dala na vybranou – buď já, anebo ona!“ A stalo se to, co by každý soudný člověk čekal: Alex si vybral Madonnu.
Kate se ale jeden z jejích známých zastává: „Jak byste se cítili vy, kdyby váš přítel celé noci volal svojí bývalé přítelkyni. Pravda, nemusela být tak žárlivá, ale na druhou stranu – dala Alexovi třikrát šanci přerušit s Madonnou styky.“
Proč Alex takto gentlemanskou nabídku nepřijal? V hysterii okolo rozchodu proniklo na veřejnost ledasco. Alex napříkrat prohlásil, že Kate s ním chodí pouze proto, „aby byla v centru pozornosti.“ Hollywoodská herečka prý požadovala, aby určité procento z vysílání přenosů Alexových zápasů mířila kamera na ni. No přiznejte… To by se s ní rozešel každý!

Rihanna chodí s baseballistou major league
A ještě jeden baseballista zaujal dnešní šrumec. Vypadá to, že zpěvačka Rihanna konečně kápla na toho pravého, a proslýchá se, že oním šťastlivcem není nikdo jiný než hvězda baseballové major league Matt Kemp.
Zamilovaná dvojice sama prohlašuje, že „nechce nic uspěchat a bere vše zcela vážně.“ Proto také milenci strávili Silvestr v Abu Dhabí na oslavě prominentních arabských emírů.
Redakce Koule přeje Rihanně v novém vztahu hodně štěstí a ostražitosti: Chris Brown Rihannu jenom zmlátil, ale až se rozčílí tahle hora svalů, nemusela by to Rihanna přežít. Na druhou stranu – jestli Rihanna dostojí svému novoročnímu předsevzetí a naučí se bubnovat, bude mít docela natrénováno.
V obou případech ale platí jedno: Rihannu (stejně jako Madonnu nebo Chrise Browna) si můžete pustit u nás na Kouli.

Témata:,