Kdy můžete před svým přítelem začít prdět, aniž byste se za to musely stydět?

Redakce

Každý člověk si čas od času potřebuje uprdnout. I když to všichni víme, k ženám se to příliš nehodí. Z tohoto důvodu dívky své prdy před partnerem dlouho zadržují, až je z toho kolikrát bolí břicho. Kdy je vhodné před svým přítelem začít prdět, aniž by se lekl a utekl vám?

  1. Začněte prdět, když váš partner s tím přišel první

Pokud si váš přítel před vámi už uprdnul, neváhejte a začněte s tím také. Když to dělá on, proč byste nemohly i vy? Možná mu to přijde trochu divné a možná až nechutné, ale musíte mu vysvětlit, že trávení nám všem funguje podobně. Mýtus, že ženy neprdí, mu rychle vyžeňte z hlavy.

  1. Začněte prdět, když máte zažívací potíže

Zažívací potíže jsou neúprosné. V této bolavé chvíli rozhodně nezadržujte prdy. Pevný vztah musí přežít ledacos, i věci, které mužům připadají nechutné. Navíc, pokud vás má rád, určitě to pochopí. Od té doby si už budete moct před ním prdět jako královny.  

  1. Začněte prdět při těhotenství

Pokud jste s prdy před přítelem ještě nezačaly a už s ním čekáte dítě, přišel čas to pořádně rozjet. Pro některé ženy je těhotenství zátěž. Pociťují bolesti, některé i zvracejí. Občas je potřeba uvolnit nafouklá střeva. Není důvod, proč byste se měly bát v tomto stavu prdět před svými partnery. Pokud uvidí porod, vaše prdy mu budou lhostejné.

  1. Začněte prdět, pokud cítíte, že jste si souzeni

Pokud ve vašem vztahu vládne skutečná harmonie, nemusíte se bát uprdnout si. Vzájemné slovní vyznání lásky potvrďte prdem. Když vás má přítel opravdu rád, nepřijde mu to nechutné a pochopí to. Pravděpodobně se u toho i zasmějete.

  1. Začněte prdět hned na začátku vztahu, pokud je váš partner doktor

Všichni lékaři většinou vědí, jak funguje lidské tělo. Muži v tomto oboru si rozhodně nemyslí, že ženy neprdí. Po nějakém čase by jim bylo divné spíše to, kdybyste si před ním neuprdly. Obzvláště pokud se jedná to gastroenterology nebo gynekology. Ti ve své práci zažívají mnohem nechutnější věci, než je prosté prodění. S radostí se do toho pusťte.

  1. Začněte prdět, když si o tom promluvíte

Pokud se se svým partnerem znáte již delší dobu, neměly byste mít problém s ním o prdění otevřeně hovořit. Uvidíte, že se vám uleví. Pravděpodobně mu vaše prdy stejně nebudou vadit. Můžete si pak vytvořit prdicí koncert, jako to dělali Shrek s Fionou na začátku druhého dílu Shrek.

Pokochejte se: Tohle je nejvíc sexy zdravotní sestřička na světě

Sexuální hry, které vás dovedou k lepšímu orgasmu