Kim Kardashian vydala své vlastní emotikony „Kimoji“. Myslíte, že je někdy použijete?

Redakce

Některým lidem zkrátka koluje v žilách krev obchodníka. Své o tom ví Kim Kardashian, o které si můžete myslet, že už neví coby. Ale byznys jí vzkvétá a se svými podnikatelskými záměry se dostala i do několika učebnic managementu. Teď přichází vnadná diva s dalším nápadem – brzo si budete moci stáhnout hned několik emotikonů inspirovaných jejím přepychovým životem.

Americká profesionální celebrita Kim Kardashian teď prožívá šťastné období, pátého prosince porodila své druhé dítě, syna, kterého s manželem Kanyem pojmenovali Saint, a konečně si tak může „odpočinout od těch strašných kil, co mě celou dobu tížily“. Jenže jak už to bývá, ne každý má z nově narozeného človíčka radost.

Starší potomek manželů, dcera North, už teď tropí neplechu a na svou mladší sestřičku hrozně žárlí. A aby trucující dcerku nějak zabavila (a zároveň oslavila překročení 55 milionů fanoušků na Instagramu), vydala Kardashian právě teď sérii emotikonů vkusně pojmenovaných „KIMOJI“ (anglicky je emotikon „emoji“). Většinu z nich asi na svém telefonu nikdy nepoužijete, ale třeba emotikon obřího Kimina zadku (ten z obálky magazínu Paper) by se mohl celkem hodit, pokud zrovna máte chuť někoho někam poslat, elegantní prostředníček také najde zcela určitě své využití a možná úplně nejlepší kousek je ten, který se stal oblíbeným meme (tzv „Kim’s ugly crying face“).

Jako hlavní obrázek, který má na aplikaci lákat, ale Kardashian zvolila své proslavené „belfie“, tedy seflíčko vlastního pozadí, a tudíž to zřejmě považuje za svoji hlavní vizitku. Zajímavé.

Nová módní kolekce Kanyeho Westa pohořela, kritici se mu smějí

Nejhorší selfies celebrit: Budete se smát, nebo bát?