Kostelnice Susan Boyle láme rekordy. Už je zase první

Hana-Slivova

Susan Boyle, žena, která se k profesionálnímu zpívání dostala přes talentovou soutěž Britain´s Got Talent, vydává třetí desku Someone To Watch Over Me. Stejně jako předchozí dvě se její novinka ihned vyšvihla na první místo britského žebříčku. V pětašedesátileté historii hitparády se to žádné jiné zpěvaččce, která navíc vydala tři desky během dvou let, nepovedlo.

Pohádka nepolíbené kostelnice z pětitisícového skotského města Blackburn pokračuje. Poté, co Susan Boyle dostala v roce 2009 písničkou I Dreamed a Dream do kolen porotu i diváky talentové soutěže Britain’s Got Talent, se její první stejnojmenná deska I Dreamed a Dream stala nejrychleji prodávaným albem v historii britského žebříčku.

V roce 2010 přišla vánoční deska The Gift a Susan Boyle se stala jediným sólovým interpretem, který za dobu kratší než 12 měsíců obsadil s druhým albem první místo v žebříčcích v Anglii i v Americe. The Gift se k tomu stalo nejprodávanějím vánočním albem.

Třetí deska Someone to Watch Over Me vyšla 7. listopadu 2011 a opět vylétla na špičky všech statistik.

"Skvělá zpráva! Naprosto fantastická, jsem nadšená. Hrozně moc vám chci všem poděkovat. V životě bych si nemyslela, že se mi něco takového přihodí. Jedno je jisté, dneska budou lítat zátky od šampusu," komentovala zpěvačka úspěch.

"Jsem z toho nadšený. Susan je superstar a já jsem na ni neskutečně pyšný," dodal Simon Cowell, jenž zpěvačce z role porotce a producenta pomohl k úspěchu.

Témata: