Která česká celebrita si na obličej patlá zlato?

Redakce

Která česká zpěvačka o sebe pečuje zlatem? Poznali jste ji?

Zpěvačka Iva Marešová se umí nechat pořádně hýčkat. A za pořádně tučnou sumičku!

Ke své kosmetičce chodí pravidelně na masku, a to ne jen tak ledajakou. Na obličej si nechává aplikovat masku z pravého 24 karátového zlata!

„Bylo mi to mojí kosmetičkou Maruškou Reichl doporučeno. Chodím k ní léta, zná perfektně moji pleť a ví, co si může dovolit. Prý zlato skvěle hydratuje, je skvělé na vrásky. Vlastně nikdy jsem neměla na sobě tolik zlata jako teď, normálně preferuji stříbro,“ řekla Iva.

Pečuje o sebe prý pravidelně. „Jako zpěvačka chci samozřejmě dobře vypadat, navíc v divadle na mě nanáší spoustu líčidel a pleť trpí. Teď jsem péči o sebe ještě intenzivněla, protože 25. června máme výroční 100. představení muzikálu Antoinetta – královna Francie, nebude tradičně v divadle Hybernia, ale slavíme velkou open air show na zámku Konopiště, má přijít až pět tisíc lidí, tak chci samozřejmě vypadat krásně a odpočatě, abych se líbila. A to nejen pěvecky. Hrozně se na to těším. Bude to  první open air přestavení, bude připravený nádherný ohňostroj, celkově půjde o velkou show,“ dodala Marešová.

Módní kolekce Moniky Bagárové: Líbí?

Česká zpěvačka šla na casting! Co všechno dělala na gaučíku?

Témata: