Láska nebeská 2 je konečně k vidění! Připravte si kapesníky a mrkněte se s námi. VIDEA uvnitř!

Redakce

Tak jsme se konečně dočkali! Desetiminutový sequel ke kultovní Lásce nebeské je konečně k vidění! Jak dopadli milovaní hrdinové? Kluk s cedulemi si vzal slavnou modelku a Hugh Grant stále tančí...

Red Nose Day se koná 24. března a v Británii je to něco jako ultimátní charitativní den. Je svázaný s organizací Comic Relief, která pomáhá získávat finanční prostředky pro projekty podporující sociální spravedlnost a napomáhající boji proti chudobě.

Aby výjimečný den podpořili, rozhodli se tvůrci kultovní romantické komedie Láska nebeská ke svému slavnému filmu vrátit, a po 13 letech natočit desetiminutové pokračování. To je nyní konečně k vidění, vysílala jej televize BBC. Jste zvědaví?

Asi nejvíc všechny zajímalo, jak dopadl milostný trojúhelník mezi Keirou Knightley (Julií), Andrewem Lincolnem (Markem) a Chiwetelem Ejioforem (Peterem). Určitě vás potěší, že Mark má stále své zamilované cedule! Už ale není oddán manželce svého nejlepšího kamaráda. Je ženatý, a dokonce si vzal jednu z „dívek svých snů“. Kdo to je? Mrkněte se na video:

Další dobrou zprávou je, že premiér s tváří Hugha Granta nejen že má stále po svém boku půvabnou Natalii, ale také pořád miluje tanec. Jen hudební vkus se mu trochu změnil – místo klasické pecky od The Pointer Sisters teď trsá na Drakeův Hotline Bling. Britský herecký miláček to má prostě pořád v sobě!

Krátké pokračování odhalilo ještě to, že malý Sam i jeho dětská láska Joanna vyrostli a dokonce se chtějí vzít. Do Londýna přijeli za Samovým otcem (Liam Neeson), aby ho požádali o svolení – lépe řečeno, aby Joanna požádala o ruku jeho syna. Je to zkrátka pokroková dívka. A v neposlední řadě je tu romantik Jamie s tváří Colina Firtha. Jazyková bariéra mezi ním a jeho láskou Aurelií páru nezabránila ve šťastném manželství – dnes mají tři děti.

Tak co, už jste dojatí?

První foto z nové Lásky nebeské: Otec a syn se sešli po 14 letech

10 zajímavostí, které jste určitě nevěděli o filmu Láska nebeská