Madonna zářila v Praze: Přečtěte si recenzi na její koncert

Redakce

Americká popová ikona věnovala dva koncerty ze svého světového turné Praze. Jak to vypadalo? Přečtěte si recenzi Michaely Vrané.

Na začátku byla trochu nepříjemná fronta u vchodu do O2 areny, kde se koncert konal, ale s tím se počítalo. Po půl hodině šlapání více méně na místě jsem se konečně dostala dovnitř, našla si místo a čekala. Bylo přesně osm hodin večer.

Na pódium se dostavil nějaký DJ a chvíli hrál pak se k němu přidal kdovíjaký rapper a společně se snažili zabavit publikum, než přijde královna. To se jim bohužel moc nedařilo.

Po hodině odešli a další hodinu se nic nedělo. Respektive pouštěly se písničky z beden, na jevišti nikdo nestál. V deset hodin večer se na pódium konečně dostavila ta, na kterou celá arena netrpělivě čekala. A začal totální masakr! Madonna dokázala, že nepatří do starého železa a všem vyrazila dech.

Některé písně sice pravděpodobně zpívala na half playback, ale to jí klidně odpustím, protože její vystoupení s tanečníky bylo fakt náročné a je jasné, že by to neuzpívala. Madonna je prostě spousta energie v malém a už docela starém těle, ale pořád je nekutečně sexy a co je nejvíc – vážně je moc milá. S publikem často komunikovala a dala mu přesně to, co chtělo.

Její angličtině bylo perfektně rozumět, tanečníci byli milí jakbysmet a celkově prostě její show není co vytknout. Bravo!

V galerii najdete snímky z pražského koncertu, který na Facebook dala sama zpěvačka. Přidala k nim komentáře jako „Díky, Praho!“ „Díky, že jsme mohli být v tak mystickém městě, jako je Praha!“ No není zlatá?!

Madonna si pozvala do klipu Beyoncé, Miley Cyrus a Kanye Westa

Bitch I’m Madonna v reálném zvuku: Z tohoto videa vám bude krvácet z uší!

Témata: