Magické 3D tetování. Co na něj říkáte?

Redakce

Chcete si na své tělo nechat něco namalovat? Tohle tetování je jistě originální...

Portlandský tatér je nyní známý po celém světě, a to díky svým neuvěřitelným 3D tetováním, která vznikla vlastně úplnou náhodou. Vše totiž začalo experimentem, který dopadl tak dobře, že to dnes chce mít každý. 

Klient chtěl od Davida, který si na Instagramu říká Winston the Whale, vytetovat lebku v jednoduchém 3D stylu, a když se dala výsledná malůvka na internet, tak se spustila pořádná mela žádostí od lidí, kteří chtěli to samé.

„Klient mě požádal, abych mu udělal jednoduché 3D tetování, ale já jsem nejdříve nechtěl, poté mě však přemluvil. Tetování se povedlo a tak jsem ho zveřejnil na internetu,“ svěřil se David britskému webu Metro.co.uk.

„Bylo to úplně šílené, jak rychle na to lidé reagovali a prosili mě o další návrhy,“ dodal.

Nejspíše je to z toho důvodu, že tetování působí velmi nostalgicky a připomíná všem dětství. Kdy jsme používali červeno modré 

Davovi návrhy mají čisté linie, ale také hravé a jednoduché prvky, které lze snadno rozpoznat díky kontrastu červené a modré barvy. Pokud si však myslíte, že můžete použít 3D brýle, tak vás zklameme, ale na kůži to bohužel nefunguje.

Podívejte se na jeho výtvory, které jsou fakt originální. Jen nevíme, jestli se nám to líbí…

Nejkrásnější tetování na motivy Disneyho filmů, necháte se inspirovat?

Galerie: Krásné rostlinné tetování, které má styl