Major Lazer, Tom Odell a další. Sziget Festival zveřejňuje prvních 14 jmen jubilejního ročníku!

Redakce

Týdenní festival Sziget oznamuje právě nyní prvních čtrnáct jmen programu jubilejního pětadvacatého ročníku. Je to jen první a drobná část celého obřího festivalu, kde se odehrává každý rok kolem téměř dvěstě různých koncertů, divadelních či jiných představení každý den, a to na padesáti různých podiích a místech po celém areálu. Termín jubilejního 25. ročníku festivalu Sziget je 9.-16. srpna 2017. Zlevněné vstupenky budou dostupné do 31.12.2016.

Série oznamování startuje tentokrát hned několika jmény pro hlavní pódium a potěší hlavně příznivce popové a elektronické scény. Závěrečný den jubilejního 25. ročníku festivalu se neobejde bez pořádné párty a ohňostroje.

Dimitri Vegas & Like Mike budou doprovázet tradiční závěrečnou show Szigetu. Hlavní podium obsadí se svou energickou show Major Lazer, zatímco Tom Odell vsadí na svůj šarm, stejně jako severoirští poprockový Two Door Cinema Club na své charismatické písně.

Pro gigantický stan se scénou A38 anoncuje Sziget tentokrát  hned několik zajímavých vystoupení se širokým hudebním záběrem: Bad Religion, DJ Shadow, Kensington, Mac DeMarco, Oh Wonder, Vince Staples, GusGus a GTA. No a pro pořádnou taneční párty v kryté Areně jsou tu dvě první jména – Oliver Heldens a W&W.

První položky programu v nasledujících měsících doplní stovky dalších. Přesto již nyní je vyprodáno vice jak 25% vstupenek a zbývající se navíc budou ke konci roku zdražovat o přibližně 700 korun. 

Seznam prvních oznámených účinkujících, abecedně seřazeno:

Bad Religion

Dimitri Vegas & Like Mike

DJ Shadow

GTA

GusGus

Kensington

Mac DeMarco

Major Lazer 

Oh Wonder

Oliver Heldens

Tom Odell

Two Door Cinema Club

Vince Staples

W&W

Přečtěte si: Postřehy ze Szigetu aneb jak tam přežít

Jak se nechat sbalit na Szigetu aneb vyzkoušeli jsme za vás