Mako!Mako a Chebejet jsou ve finále, Prima ale prohrála

Lubos-Prochazka

Televize Prima odvysílala v neděli večer první přímý přenos soutěže Česko Slovensko má talent. O postup do finále bojovalo osm čísel, nakonec postoupili jen Mako!Mako a Chebejet.

Přímý přenos vypadal (na to, že šlo o Primu) velmi dobře. Pódium bylo postavené a nasvícené přesně podle licence k soutěži. Pokud jde o moderátorskou dvojici, Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař působili nervózně. Slabou stránkou večera byl ale zvuk, porota i moderátoři chvílemi nebyli příliš slyšet a jejich slova doprovázela ozvěna.

Šest semifinalistů vypadlo
Během večera bojovala o hlasy diváků například česko-angolská zpěvačka Zuzana Gamboová nebo talentovaná zpěvačka Julia Maria Sakar. Nejvíce hlasů ale přišlo česko-slovenské hudební formaci Mako!Mako. O druhém postupujícím rozhodli podle pravidel soutěže porotci, kteří vybírali mezi skupinou Chebejet a recesistickou dvojicí Brejk Denz Bradrz. Nakonec poslali dál akrobaty z Chebejetu.

Sledovanost zase těsná
Proti prvnímu semifinále Česko Slovensko má talent běžel na Nově přímý přenos třetího semifinále Talentmanie. Nova nakonec Primu ve sledovanost porazila. Více čtěte tady.

Talentmania (Nova): 1 096 000 diváků//share 29,80 %
Česko Slovensko má talent (Prima): 1 042 000 diváků//share 27,13 %

V příštím semifinále bude bojovat o hlasy diváků například Marián Zázrivý, který má hlas jako Luciano Pavarotii.

Podívejte se na večerní vystoupení formace Mako!Mako

http://www.youtube.com/watch?v=3qdCHDDyNfM

Podívejte se na semifinálové číslo skupiny Chebejet

http://www.youtube.com/watch?v=1i4KltE6J7k