Po oznámení rozchodu slavného hollywoodského páru přišel Daily Mail se spekulacemi o tom, že si Jolie najala soukromého detektiva, který prý zjistil, že ji Pitt podváděl s herečkou Marion Cotillard. „Nejsem zvyklá komentovat podobné věci, ani je brát vážně, ale protože se tato situace roztáčí a ovlivňuje lidi, které miluji, musím promluvit,“ uvedla francouzská herečka.

Potvrdila, že žije v dlouhodobém vztahu s Canetem, kterého považuje za „jediného, kterého potřebuje“. Pár má spolu pětiletého syna a Cotillard uvedla, že čekají další dítě.

Francouzská herečka v příspěvku vyjádřila naději, že Jolie a Pitt „dosáhnou usmíření v této bouřlivé době“. Oznámila také, že její nynější vyjádření bude jediným komentářem, který k aféře bude mít.

Cotillard získala v roce 2008 Oscara za ztvárnění zpěvačky Edith Piaf ve stejnojmenném filmu. Za stejnou roli získala také Českého lva, neboť se snímek natáčel v české koprodukci.

Zazářila také ve snímcích Počátek nebo Na dřeň. S Pittem hraje ve filmu Spojenci, který by měl přijít do českých kin na počátku prosince.

Jolie prostřednictvím svého právníka tento týden oznámila, že požádala o rozvod s Pittem. Herečka jako příčinu rozvodu uvedla „nesmiřitelné rozpory“ páru, který spolu žil 12 let a vychovával tři vlastní a tři adoptované děti.