Martin France pláče! Zemřel mu dědeček


Zpěvák Martin France prožívá velmi smutné období. Ze včerejška na dnešek mu v českolipské nemocnici zemřel dědeček Václav France, který v lednu oslavil své neuvěřitelné 91. narozeniny, na oslavě, kde se setkala celá početná rodina, která čítá kolem dvaceti lidí.

Zpěvák Martin France prožívá velmi smutné období. Ze včerejška na dnešek mu v českolipské nemocnici zemřel dědeček Václav France, který v lednu oslavil své neuvěřitelné 91. narozeniny, na oslavě, kde se setkala celá početná rodina, která čítá kolem dvaceti lidí.

„Ještě v lednu byl děda na oslavě v pohodě a vtipkoval jak se svými třemi syny, tak i s vnoučaty a pravnoučaty. Se svou manželkou Františkou spolu byli 68 let a celý svůj život se opravdu milovali,“ prozradil webu TopVip.cz Martin France.

„Dědu před čtrnácti dny po upadnutí doma odvezli do nemocnice, jeho stav se zlepšil, tak si moc přál být doma. Takže jsme ho nechali odvézt domů, ale pak se vše zase zhoršilo a v nemocnici už zůstal, kdy jsem za ním pravidelně dojížděl, ale ke konci už mě ani nepoznával. Je mi to moc líto, protože to byl výjimečný, ušlechtilý a spravedlivý člověk s nesmírnou dávkou humoru,“ dodal France.

Pohřeb se bude konat příští čtvrtek v České Lípě a Martin France, který finišuje jak s natáčením svého pátého alba, tak i s produkčními přípravami benefičních koncertů Kdo má rád… na Martinském mlýně a Noc s hvězdami na hradě Houska, teď bude muset sebrat veškeré síly, aby nelehký psychický tlak ustál a mohl zdárně dokončit všechny rozdělané projekty.

Témata: