Michaela hejtuje – Vyzkoušela jsem za vás: Zdravé jídlo! Co na něj říkám?

Redakce

Momentálně je v kurzu zdravé stravování. Všichni jako by se zbláznili a začali jíst zdravě, přinejlepším vegan nebo dokonce raw. Zkusila jsem chvíli nejíst jen pizzu. Jak to dopadlo?

Na Instagramu se to hemží zdravými fit food stránkami, které nám nabízejí nespočet receptů. Všechny mají jednu věc společnou. Snaží se být zdravé.

Místo tučných sýrů přidáváte do pečení cheesecaku cottage, místo másla ghí (vygooglujte si), ovoce jedině čerstvé, mouku leda kokosovou – prostě zapomeňte na pšenici. Všechny ingredience, které na vytvoření jídla podle fit receptu potřebujete, jsou drahé jako vy víte co a navíc vás pak čeká nepříjemný výsledek. To jídlo je hnusné! Vážně.

Jeden čas jsem se snažila jíst fakt zdravě. Nepila jsem alkohol (jak jsem mohla přežít?!) a vařila jsem si jen ze zdravých surovin. Výsledek byl, že jsem za jídlo měsíčně (jen pro sebe) utratila osm tisíc korun a NIKDY jsem si nepochutnala. Kromě za suroviny jsem ještě utratila peníze za super mixéry, které vám rozemelou všechny typy oříšků, protože mandlovou mouku prostě nutně potřebujete!!!

Jedla jsem zdravě pár měsíců a pak jsem to vzdala. Neslazené dezerty (nebo slazené ovocem, proboha) fakt nejsou vůbec dobré. Žijeme jen jednou, tak proč si ten život hnusit hnusným jídlem, no ne?

Fitnessky před a po tak trochu jinak: Jak vypadají sport girls, když nezatahují břicho?

Toto s vámi udělá hubnutí: Žena má kvůli vytahané kůži tělo jako stoletá babička