Nejkrásnější partnerky fotbalistů: Je co závidět!

Redakce

Slavní fotbalisté jsou většinou spojováni s krásnými ženami, drahými auty a průšvihy. Dnes se zaměříme na jejich drahé polovičky.

Luxusní životní styl závidí fotbalistům mnoho lidí. Berou za své výkony neuvěřitelné částky, které až vyrážejí dech. A jejich práce? Sen. Týdně tréninky, zápasy a jinak jsou doma se svou nádhernou manželkou či přítelkyní. Pojďme se podívat na ty krásky.

Viktoria Varga – Manželka Graziana Pelle. Italský fotbalista se proslavil trošku později, a to když předvedl své skvělé výkony v nizozemské soutěži. Manželka Viktoria Varga, která pochází z Maďarska, je jeho oporou. Kráska je samozřejmě modelkou, což asi nikoho nepřekvapí.

Pilar Rubio – To je manželka Sergia Ramose, jemuž se momentálně zase tak úplně nedaří. Radost však může mít alespoň z ocenění pro nejlepšího obránce La Ligy. Po jeho bohu je nádherná španělská reportérka a moderátorka, se kterou je od roku 2012 a mají spolu dvě děti. Krásná rodinka.

Alice Goodwin – Manželka Jemaine Pennanta, anglického fotbalisty, který působil v Liverpoolu. Modelka ráda vystavuje své tělo a rozhodně se za něj nestydí. Taky nemá za co. Mrkněte.

Jak velký máte penis? Prozradí to o vás vaše znamení

Tohle vás dostane: Daniela Peštová (45) odhalila své sexy tělo