Nejlepší destinace, kam vyrazit v roce 2016 na líbánky: Najdete tam nádherné pláže, ale i divoká zvířata

Redakce

Líbánky jsou jednou z nejkrásnějších věcí hned po svatbě. Možná si říkáte, že je to normální dovolená jako každá jiná, ale tady si to poprvé užijete jako manželé. Kam na ně vyrazit?

  • Národní park Serengeti v Tanzanii – Zde vás čeká jedna z nejdivočejších cest s těmi nejúchvatnějšími zvířaty, které budete mít možnost vidět ve volné přírodě. Každé ráno se probudit k průvodu slonů a celodenní polehávání u bazénu s výhledem na nádherné safari… Nezní to skvěle?
  • Lagos Portugalsko – Půvabné a rušné město, které se nachází v jednom z největších zálivů Algarve. Zde na vás čeká noční rušný život na terasách restaurací a barů, ale ve dne se tady mísí bohatá minulost s rušným dneškem.
  • Guadeloupe a Martinik – Dva nádherné ostrovy v Karibiku, které spojuje krásné moře, dívky a divoké rytmy. Najdou se zde také deštné pralesy, hory a sopky, které byste v takovém ráji jen těžko očekávali.
  • Kas v Turecku – Město Kas je antickým městem, které se původně jmenovalo Antiphellos.  Dnešní Kas je pro milovníky klidu naprosto ideálním místem, protože zde panuje velký klid a pohoda. Na své si zde přijdou i sportovní typy, pro které je zde připraveno potápění, jachty a paragliding.
  • Srí Lanka – Mezi trendy teď patří i oblíbená Srí Lanka, která uchvátí snad každého. Najdete zde nejen nádherné bělostné pláže, zajímavou krajinu, ale i duchovní atmosféru. Může navštívit zajímavá místa, jako sloní sirotčinec, čajové plantáže, Budhův chrám a další památky.

7 destinací, kde se v zimě rozhodně ohřejete

Konec trapným snímkům z cest! Tipy na perfektní fotky z dovolené najdete zde