10 tipů, co dělat na Valentýna, když jste singl

Redakce

Kromě pálení věcí svých ex nebo orgastického přejídání se čokoládou je Valentýn příležitostí k šíření lásky a láskyplných vztahů. A oslavy sebe sama.

  1. Za status single se není třeba stydět. A ze zdánlivé nevýhody se dá vyrobit výhoda. Není třeba se stresovat vymýšlením nudných postů se svým miláčkem na Instagram. Místo toho si udělejte hezký dlouhý den pro sebe.
  2. Místo toho, abyste se nutili do toho být neuvěřitelně šťastní s druhou osobou, buďte (zkuste to) šťastní sami za sebe a se sebou. I vy se přece dokážete překvapit, tak proč to čekat (marně) od druhých.
  3. Dokončete to. A co? No, cokoliv. Pocit ze završení pracovního úkolu, nastartování odkládaného úklidu, dokreslení nedomalovaného obrázku a podobných aktivit je velice uspokojivý.
  4. Zamilujte se. Když už ne do někoho nového, tak do něčeho. Třeba jógy nebo jízdy na koni. Valentýn je k tomu jak dělaný.
  5. Šiřte lásku. Určitě máte v okolí někoho, kdo je opravdu nešťastný. Přáníčko na povzbuzení jí / jemu udělá fajn na duši vám oběma a zažene černé myšlenky.
  6. Dejte si Valentýna s kámoškama nebo kámošema. A po pár drincích doma vyrazte na karaoke. Sranda zaručena. A možná zrovna vy budete nejoblíbenějším hláskem večera a někoho potkáte.
  7. Dejte si čas na zamyšlenou. Právě svátek lásky je moment na utřídění si svých životních cílů. Ať nový vztah přijde za dva týdny nebo měsíce, pořádek v očekáváních přijde vhod. Jestli nemáte komu se svěřit se svými tužbami a strachy, napište to. Deníček si to rád poslechne.
  8. Kupte si něco módního na sebe. Slavíte přece vlastní osobu a ta si to zaslouží.
  9. Dejte si jídlo, které milujete. Ono totiž miluje vás. A dá se zkusit i nový trend. Tip: vietnamské bagetky s koloniálním francouzským vlivem Bahn Mí. (pecka)
  10. Nakonec to trvá jen 24 hodin. To znamená, že se to dá přežít. Ať už si zvolíte nedělat nic a válet se na gauči nebo jít do práce jako obvykle nebo jít do strip klubu (pro holky varianta svalnatý gigolo), je to jen jeden den a i když se zdá, že všichni ostatní jsou zamilovaní, není to prostě důvod být tím nějak vykolejený / á. Basta.

18 důkazů, že jste dospěláci, i když se pořád cítíte jako děti: Nic si nepamatujete, kocovina se vás drží 3 dny a vše vás bolí

10 malých věcí, které pro sebe můžete udělat a stát se tak lepším člověkem: Přestaňte se dloubat v nose a nestagnujte