Nové fotky Brangeliny a její rodiny: Dokonalost sama, uznejte!

Redakce

Kdo má rád Brangelinu, bude z této galerie nadšen! Sedm skvělých fotek této slavné rodinky jsou fakt skvělé.

Angelina Jolie a Brad Pitt sdíleli na svém společném Instagramu snímky, které nafotili pro americký magazín Vogue. A je to nádhera!

Na fotkách jsou oni dva a všechny jejich děti. A které že je které?

10. března 2002 adoptovala Angelina své první dítě, sedmiměsíčního chlapce Maddoxe Chivana ze sirotčince v Phnom Penhu v Kambodži. Druhé dítě, holčičku jménem Zahara Marley, adoptovala ze sirotčince v Addis Abebě v Etiopii 6. července 2005. Zahara se narodila 8. ledna 2005 v Awase.

V době, kdy cestovala do Etiopie pro malou Zaharu, jí již doprovázel Brad Pitt. Později naznačila, že adopce z Etiopie byla jejich společným rozhodnutím.

V prosinci 2005 Bradův tiskový mluvčí oznámil, že Brad hodlá adoptovat Maddoxe i Zaharu. V souvislosti s tím Angelina požádala úřady o změnu příjmení dětí na Jolie-Pitt, což bylo schváleno 19. ledna 2006. Brad oficiálně adoptoval obě děti krátce poté.

Ve snaze uniknout mediálnímu šílenství se společně s Bradem před porodem jejich prvního biologického potomka uchýlili do Namibie. 27. května 2006 se jí ve Swakopmundu narodila dcerka Shiloh Nouvel.

15. března 2007 adoptovala druhého chlapce, tříletého Paxe Thiena, ze sirotčince v Ho Či Minově Městě ve Vietnamu. Narodil se jako Pham Quang Sang 29. listopadu 2003 v Ho Či Minově Městě. Krátce po narození byl opuštěn.[86] Angelina adoptovala Paxe sama, jelikož vietnamské zákony nepovolují společnou adopci nesezdaným párům. 

V dubnu Angelina požádala o oficiální změnu příjmení Paxe Thiena z Jolie na Jolie-Pitt, což bylo schváleno 31. května 2007. Brad oficiálně adoptoval Paxe 21. února 2008.

Na filmovém festivalu v Cannes v květnu 2008 oficiálně potvrdila, že s Bradem čeká dvojčata. Po dva týdny, kdy čekala na porod v nemocnici v Nice, reportéři tábořili venku na promenádě. Angelina 12. července 2008 porodila syna Knoxe Léona a dcerku Vivienne Marcheline.

Témata: