Nový Tinder trochu jinak: Hater vás spojí s těmi, kdo nenávidí stejné věci jako vy

Redakce

Kdo alespoň chvíli neměl Tinder, jako by nebyl! Seznamovací aplikace jsou trendy, jenom je jich trochu moc, a tak bylo jen otázkou času, než někdo přijde s něčím novým. Podařilo se to autorům Hateru. Ten vás nespojí s tím, kdo se vám líbí nebo má podobné zájmy, ale s tím, kdo nenávidí stejné věci, jako vy.

Nenávidíte ponožky v sandálech, Madonnu, Justina Biebera, Stmívání nebo třeba kyselé okurky? Teď už se za to nemusíte stydět nebo se bát o tom říkát lidem, protože by pak o vás nikdo nestál.

Podobně to má totiž na přímo obří hromada lidí – a právě pro ně vznikla nová seznamovací aplikace. Na Hateru se nepropojujete s potenciálními partnery podle toho, zda vás přitahují, mojí rádi stejnou knihy nebo je baví podobné koníčky.

Jediné, na čem záleží, je kolik stejných věcí nenávidíte. Zdá se vám to padlé na hlavu?

Na první pohled to možná je trochu netradiční, autoři appky ale vycházeli z toho, že v době Facebooku a dalších sociálních sítí, na kterých nikdo nejde daleko pro urážku nebo drsný komentář, by možná vztahy založené na společné nenávisti mohly vydržet déle, než ty vycházející ze vzájemné lásky. Když navíc víte, že někdo stejně jako vy nesnáší smradlavé sýry, konverzaci navážete snadněji a zřejmě i zábavněji. Ke stažení bude tato vychytávka od 8. února, takže hateři, zapomeňte na osamělé večery a neváhejte si ji pořídit! 

15 mužských povolání, která jsou pro ženy nejvíc sexy

Sexy způsoby, jak spálit kalorie, aniž byste museli do fitka