Oh, Kanye West, super účes, co tu děláš?, vzpomíná Taylor Swift

Eva-Slesingerova

Dva dny po trapasu na předávání MTV Video Music Awards, kdy raper Kanye West vběhl na pódium s tím, že cenu za nejlepší videoklip měla vyhrát Beyoncé a ne Taylor Swift, se zpěvačka objevila v talk show The View. Vyprávěla tam, co jí v osudném okamžiku  běželo hlavou.

Taylor SwiftTaylor Swift byla v ženské katergorii nominována s docela vtipným teenage klipem You Belong With Me. "Myslím, že v tu chvíli jsem si říkala: Wow, nemůžu uvěřit, že jsem vyhrála … To je úžasný … Nepanikař a hlavně neupadni … Musím poděkovat fanouškům, to je tak cool … Oh, Kanye West je tady! Super účes … Co tu děláš? A pak oou… asi už nezvládnu poděkovat fanouškům."

Po pořádném šoku odešla Taylor Swift do zákulisí, kde se rozbrečela. Všichni okolo se ji snažili utěšit, za dalších pět minut se pak musela dát dohromady a jít zpátky na plac.
Kanye West se ale později chytil za nos a v The Jay Leno Show řekl, že by se rád za své chování zpěvačce tváří v tvář omluvil. Zatím to ale neudělal: i když Taylor v jiném rozhovoru prohlásila, že se s ním kvůli omluvě ráda setká osobně, Kanye ji prý nekontaktoval. Omluvil se jenom  na svém blogu: "Byla to Taylořina chvíle slávy a já neměl žádné právo jí to sebrat. Je mi to skutečně líto." Telefonická omluva ale nakonec přišla. West vytočil Taylořino číslo ihned poté, co se zpěvačka objevila v The View show.

Klip, se kterým Taylor Swift vyhrála na MTV

http://www.youtube.com/watch?v=Fw9QMSl9Xic

Témata: