Oh sh*t! Co o vás vypovídá tvar stolice? Víc, než si myslíte!

Redakce

Víte, že i vaše bobky o vás hodně prozradí? Samozřejmě především po zdravotní stránce, ale ještě něco navíc...

  1. Typ A – Králičí bob
    Pokud po sobě v míse necháváte malé kuličky, které bylo těžké vytlačit, znamená to, že ve vás stolice byla dlouho a máte mírnou zácpu. Takže jste pravděpodobně rozlítaný člověk, který žije hekticky a nestíhá si hlídat správný chod organismu. Zpomalte trochu.
  2. Typ B – Hrudkovitá klobása
    I ta znamená mírnou zácpu. Zbavíte se jí pitím vody a a konzumováním vlákniny. O vaší osobnosti to vypovídá asi tolik, že moc nedbáte na vyváženou stravu a rádi baštíte fast food a smažené. Budete asi pěkný lenoch.
  3. Typ C – Popraskaná klobása
    Nejběžnější typ stolice – jste vyrovnaný člověk s klidným životem.
  4. Typ D – Jemný had
    Jako párek nebo hladký had; tak podle lékařů vypadá ta úplně nejideálnější stolice. Je to výkal, jaký byste si měli přát. Pokud ho máte minimálně jednou za tři dny, nic vám nechybí po fyzické ani duševní stránce.
  5. Typ E – Blobíky
    Menší a řidší hromádky značí mírný průjem, ale není to nic závažného. Často se objevuje po párty – zřejmě tedy holdujete alkoholu a večírkům!
  6. Typ F – Naše kaše
    Pokud na dně záchoda vidíte kaši, a to víckrát než třikrát za den, potýkáte se s průjmem. Hodně pijte, ideálně minerální vody, a doplňte to ovocnými džusy. Příčinou průjmu bývá stres nebo zkažené jídlo, pravděpodobně jste zmatkář, který není schopen kontrolovat na potravinách datum spotřeby.
  7. Typ G – Hnědá voda
    Jestli z vašich útrob vychází pouze hnědá voda a vy sedíte u počítače a hledáte si, co to znamená, o vaší povaze to vypovídá leda tolik, že jste idiot. Okamžitě upalujte k lékaři!

Co se dřív radilo těhotným ženám: Kuřte cigarety a dýchejte chloroform

Další převratný vědecký objev: Smích všestranně prospívá duši i tělu