Pamatujete si tyhle tři herečky z Harryho Pottera? Jsou teď pořádně sexy!

Redakce

V potterovské sérii si možná zahrály jen menší nebo vedlejší role, ale přesto stojí za povšimnutí. Podívali jsme se, jaké kočky vyrostly z Harryho spolužaček a známých.

  • Elarica Gallacher, mudlovská číšnice. Tuhle postavu si sotva budete pamatovat. Číšnice, která obsluhovala v bistru na londýnském nádraží, se objevila v Princi dvojí krve. Hrála mudlovskou dívku, která vůbec netuší o kouzelnickém světě, a pořádně si zaflirtovala s Harrym. Harry jí ukázal Denního věštce s pohyblivými obrázky a skoro tak existenci tajného světa vyzradil, ale číšnice sama sebe přesvědčila, že je jen přepracovaná. Skoro spolu vyrazili na rande, ale sešlo z toho. Což Harryho musí pěkně štvát, jestli viděl tuhle poslední fotku z jejího Instagramu.
  • Padma Patil, Ronovo rande na ples. Vzpomínáte si na ten velký ples u příležitosti Turnaje tří kouzelníků? Hermiona tam přišla s Viktorem Krumem a vypadala dokonale, Harry vyrazil s Parvati Patil a požádal ji, aby sehnala rande i pro Rona. Parvati tedy poprosila své jednovaječné dvojče Padmu. Ron se ale své společnici moc nevěnoval a místo toho s otevřenou pusou žárlivě sledoval Hermionu s Krumem. No, kdyby viděl, jaká krasavice z představitelky Padmy vyrostla, třeba by se tenkrát snažil víc.
  • Lenka Láskorádová, malá podivínka. Blonďatá Lenka žila tak trochu ve svém světě, přezdívali jí Střelenka a měli k tomu důvod. Neustále přinášela konspirační teorie, které měla od svého otce, vydavatele časopisu Jinotaj. Nebyla moc populární a nedá se říct, že by zrovna lámala srdce svých spolužáků. Harry a jeho banda si jí ale vážili a ukázala se jako důležitá členka Brumbálovy armády. Dnes se její představitelka Evana Lynch živí jako modelka a vyrostla z ní moc pěkná holka.

Srdceryvný význam prvních slov, která řekl Snape Harrymu

Jak dnes vypadá Červíček z Harryho Pottera? Zhubnul a nepoznali byste ho!