Pergnerová, Spears, Moore: Pily, ale jsou zpátky

matoush

Svět popové hvězdy vypadá zvenku jako pohádka. Jenomže opak je pravdou. Být slavným zpěvákem či herečkou je někdy tvrdá dřina; člověk je pod neskutečným tlakem, bulvár mu nedá chvilku klidu a k alkoholu či drogám není daleko. Příkladem budiž causa Ivety Bartošové nebo Amy Winehouse. Dnešní Šrumec se podíval na to, kdo další měl s drogami problémy (ale dokázal se vrátit).

Na tuzemské scéně neexistuje zářivější příklad toho, jak člověka dokáže zničit sláva, než osud Terezy Pergnerové. V devadesátých letech fenomén a moderátorka nejúspěšnější televizní hitparády Eso si sáhla na dno, když propadla závislosti na tvrdých drogách. Poté, co nafotila porno, se stáhla z veřejného života. V roce 2007 však slavila comeback coby moderátorka reality show Vyvolení.

Loni se na televizní obrazovce objevila opět, i když jen zprostředkovaně – moderovala totiž předávní cen Akademie populární hudby Anděl, které vysílala Nova.

Tereza Pergnerová v ESU

Legendární jsou i problémy popové princezny Britney Spears. Ta počátkem roku 2007 neunesla smrt tety, pronásledovala ji média a soud jí odebral děti. Pro Britney to byla poslední kapka, poté se zhroutila. Při legendární noční jízdě po Malibu si pak oholila hlavu, nechala se potetovat a skončila v léčebně.

Vážnost situace dokládá i fakt, že k tehdejšímu singlu Piece Of Me existují dva klipy. Jeden oficiální, druhý nízkorozpočtový. Ten se měl použít v případě, že by se Britney natáčení oficiální verze nezúčastnila. Dnes je ale blondýna opět v plné síle, chce se usadit se svým aktuálním partnerem a bulvár posílá do nepatřičných míst.

Britney Spears – Piece Of Me

Demi Moor je možná úspěšná herečka, která se vdává jen za nejatraktivnější hollywoodské hvězdy, i ona však měla problémy s drogami. Jak se jich zbavila? Pomocí pijavic. Ty jí totiž pomohly v detoxikační fázi terapie. Demi si jejich péči oblíbila natolik, že je používá i teď, když je “čistá.” Prý dělají dobře pleti.

Abychom ale nemluvili jen o ženách. David Arquette, manžel Courtney Cox-Arquette, která se proslavila jako Monica v seriálu Přátelé, musel na počátku tohoto roku podstoupit terapii, jež ho měla zbavit závislosti na alkoholu a depresích. Léčba však prozatím bohužel nepřináší úspěchy.

Témata: