Pět nejlepších podzimních workoutů aneb shoďte před Vánoci, ať se můžete pak pořádně nacpat

Redakce

Podzim je jedním z nejúžasnějších období roku. Není to jen pro jeho barevnost, která se nádherně promítá v přírodě, ale také proto, že můžete vyrazit ven za těmi nejzajímavějšími aktivitami. Chladnější vzduch vám nabízí odpočinek od letních veder, tak pojďme vyrazit ven. Zde jsou ty nejlepší aktivity, které můžete dělat venku. Něž však vykročíte, nezapomeňte se pořádně obléknout!

  1. Turistika

Stejně jako pro běh je podzimní počasí ideálním pro turistiku. Posílíte kondičku a dokonce i své tělo. Vyberte si místo, kam vyrazíte, a domluvte se s kamarády či rodinou. Krásná příroda plná těch nejrůznějších barev vás dostane a možná si ji zamilujete natolik, že budete vyrážet každý víkend. Pokud vás tedy nebudou bolet nohy.

  1. Hrabání listí

Další skvělou aktivitou je hrabání listí. Je jasné, že to mnohé z nás nebaví, ale berte to jako cvičení, protože během něj spálíte spoustu kalorií a posílíte celé tělo. Navíc to listí stejně musí někdo uklidit, nevypadá to hezky.

  1. Sekání dřeva

Sekání dřeva je dalším náročným tréninkem, který můžete vyzkoušet. Během sekání používáte každičký sval na ramenech a také na břiše. Pokud tedy toužíte po pekáči buchet a spalování kalorií, tak hurá na to.

  1. Běh

Pokud toužíte po tom užít si podzim, tak běhejte. Cross country běh je vynikající šancí pro prozkoumání krajiny, terénu a neznámých oblastí. Nejen, že je aktivita zábavná, také je náročná. Během běhu se pěkně zapotíte a je možné, že vás bude bolet celé tělo. Věříme však, že tomu podlehnete a budete vyrážet častěji.

  1. Sběr jablek

Ano i to je výborná aktivita. Nejen, že přitom namáháte celé tělo, ale ještě si k tomu můžete vychutnat zdravou svačinku. Pokud toužíte po změně od klasického fitness nebo běhu, tak je sběr jablek ideální volbou. Nemůžete to dělat každý den, ale jako odreagování od stereotypu je to super.

Jóga podle celebrit: Tohle cvičte a vaše postava bude top

Chcete sexy tělo jako má modelka Izabel Goulart? Tady je 7 cviků, díky kterým se vám to povede