Pokud chcete vidět ducha Marilyn, Amy nebo Anny, musíte sem

Redakce

Slavné osobnosti, které jsou již po smrti, prý nikdy neopustily místo, kde žily. Pojďme se podívat, kde je můžeme vidět! Respektive jejich duchy...

  1. Marilyn Monroe. Pokud chcete vidět krásnou Marilyn, tak musíte navštívit dům v Brentwoodu nebo jet do Hollywoodského hotelu Roosevelt. Tam prý kdysi jeden hotelový host spatřil její strašidelný odraz v zrcadle umístěném v hale.
  2. Amy Winehouse. Duch talentované zpěvačky byl prý asi třikrát nebo čtyřikrát viděn v jejím londýnském bytě. Chtěla někoho varovat?
  3. Abraham Lincoln. To je docela srandovní příběh. Když byl Winston Churchill ubytován v ložnici Aba Lincolna, tak údajně spatřil jeho ducha. Churchill řekl: „Dobrý večer, pane prezidente. Vypadá to v můj neprospěch.“ Abe se prý ušklíbl a zmizel. FUJ!
  4. Anna Nicole Smith. Hard Rock Hotel a Casino kompletně předělal pokoj Anny, kde byla nalezena mrtvá. Její duch však bloudí po chodbách a snaží se ho marně najít.
  5. Jean Harlow. Tato krásná blondýnka prý stále obývá dům v Kalifornii, kde ji údajně zneužíval její manžel. Ten se později v jejich ložnici zastřelil. Rodina, která v domě bydlela v 70. letech, hlásila srdcervoucí vzlyky, vůni parfému a prosbu o pomoc. 

10 kopií hvězd, které se povedly: Michelle Williams jako Marilyn Monroe, Salma Hayek jako Frida Kahlo a další

12 věcí, co jste nevěděli o božské Marilyn Monroe: Měla IQ větší než Einstein, kolik prodělala plastik a v čem bylo spáleno její mrtvé tělo