Postelové pozice, kterými ho naprosto zničíte

Redakce

Dámy, nebaví vás, že vaše polovička po sexu vždycky usne a ještě se u toho tváří spokojeně? A co to trochu okořenit? Vy přece nechcete být živá nafukovací panna! Zkuste na něj něco, co ho nejen naproto zničí, ale bude vás po tom uctívat coby sexuální bohyni.

  • Malinový baret
    Muži milují, když ženy opustí komfortní zónu a zkusí na ně nečekaně něco opravdu nového. Požádejte ho, ať si pro jednou klekne na všechny čtyři on a prstem mu drážděte řitní otvor. Je to velmi podceňovaná část těla, která může být zdrojem velké rozkoše!
  • Preclík
    Ideální volba pro ty, co mají sex rádi jinde, než v posteli – třeba na židli nebo na veřejných záchodcích. Posaďte se na něj, rovnoměrně rozprostřete váhu svého tělo na to jeho a obejměte ho nohama. On pak nohy obmotá kolem sebe v prostoru pod židlí. Jeden velký lidský, těsný a pevně zavázaný souložící uzel. Nádhera!
  • Škrtič hadů
    Je to modernizace klasiky, kdy je muž uvázaný u postele a vy ho rukama nebo hebkou kravatou škrtíte. Ale velcí kluci přece zvládnou víc než to! Při takovýchto hrátkách jde o to propojit bolest a slast, takže zkuste tradiční jemnou vázanku vyměnit za něco ostřejšího. Klidně za rybářský vlasec – ale s tím zase opatrně!
  • Šedesátdevítka s překvápkem
    Je to klasická 69 s malým twistem. Během toho, co to budete dělat, zhruba ve chvíli, kdy už to budete mít pěkně rozjeté, mu stehny sevřete hlavu anebo mu koleny přitlačte na krk. Jemně, proboha! Překvapí ho to, bude mít pocit, že to děláte, protože si to hrozně užíváte a vzrušením se zblázní.
  • Pod nekrytými tribunami
    Spíš než poloha je tohle tip, kterým ho odzbrojíte. Ať už jste kdekoliv – v kině, na fotbale, na koncertě – nebojte se na něj vyrukovat, a to doslova. Malý handjob na tajňáka ještě nikoho nezabil. Na veřejnosti to navíc nemůžete dovést úplně do konce, takže to pro něj bude takové plynoucí, nekonečné potěšení.
  • Nový misionář
    Misionářská poloha je ta nejstarší a nejjednodušší. Stačí ale málo a uděláte z ní úplnou novinku. Zatímco váš milý bude zběsile pumpovat, obejměte ho pevně nohama, chytněte za zadek a zaražte si ho hluboko do sebe. Řekněte mu, ať se nehýbe a začněte se hýbat vy – třete klitoris o jeho tělo, vrťte se, dokud si nepřijdete na své. Zblázní se!
  • … A další drobné zlepšováky
    Zkuste se před blowjobem napít šampaňského nebo rozkousat lístek máty. Taky můžete vzít do úst kostku ledu a opatrně s ní jezdit po jeho varlatech, anebo ho můžete chvíli líbat a olizovat všude v okolí penisu, jen ne přímo na něm. Zarčujeme vám, že tohle ho zničí totálně!

Jaké odporné a bizarní věci jste ochotní praktikovat v posteli? Práskne to na vás znamení zvěrokruhu

10 věcí, na které myslí holka, když vám to dělá pusou, kluci