Prima s Novou jdou dnes opět do války. Jaké „talenty“ večer uvidíme?

Lubos-Prochazka

Soutěže Talentmania a Česko slovensko má talent jdou dneska opět do války o diváky. Jaké talenty večer na Nově a na Primě uvidíme? Koule zjistila, že např. tříletou zpívající Lianku nebo stejně starou Julii, která si pamatuje desítky vlajek světových států.

Talentmania nabídne sestřih z castingu v Praze a divákům doslova zaútočí na city. Hlavně vystoupením dvou nadaných dětí. Postižený David Dostál, který imituje Michaela Jacksona, se objevil už minulý týden v zahajovacím díle. Dnes večer uvidíme nejen jeho vystoupení – ale také záběry z doby, když mu bylo šest měsíců a on musel po předčasném narození do inkubátoru. Nedávno Davídek podstoupil operaci nohou, po které se už sám dokáže zvednout z vozíku. V Talentmanii vystoupí i tříletá Julie, která si pamatuje 192 vlajek států.

David Dostál v zahajovacím díle Talentmanie

http://www.youtube.com/watch?v=QVHX4TQHxic

Prima začne VIP zprávami
Televize Prima se bude snažit diváky udržet po hlavních zprávách u obrazovek dalším speciálním vydáním VIP zpráv. Hostem Ivany Gottové a Martiny Gavriely bude porotkyně Lucie Bílá. V soutěži Česko Slovensko má talent se pak hned po VIP zprávách objeví třeba houslové duo Femme2Fatale. Jde o dvě mladé holky, které hrají na elektronické housle nejrůznější kombinace hudebních žánrů – od klasické hudby přes rock až po pop. Nejpůsobivější ale asi bude vystoupení tříleté Lianky, které zazpívá za klavírního doprovodu svého tatínka. „Lianu jsem vedl k hudbě, už když byla v bříšku, pouštěl jsem jí různou muziku. Teď už si sama vybírá, co chce poslouchat. Když má mít člověk rád hudbu, musí to vycházet z jeho srdce, nemůžete nikoho nutit, co se mu má líbit. Nejvíce má asi ráda lidové písničky a cikánskou hudbu," řekl Kouli otec holčičky a dodal: „Lianka se narodila předčasně, byla hrozně slaboučká a velmi nemocná. Ta bezmoc, když jsem viděl vlastní dítě na pokraji života a smrti a neuměl jsem mu nijak pomoct, byla strašná. Ale Lianka je bojovnice! A taky naše sluníčko a životní radost. Když bude chtít, budeme ji ve zpívání vždycky podporovat."

Koule pro vás bude večer talentové soutěže sledovat. Rozebereme si je v nejbližších hodinách po skončení.