Proměna zrzavého ucha Rona Weasleyho: Je z něj hora svalů s pěkně dlouhým… mečem

Redakce

V HP triu byl vždycky tak trochu za outsidera: brýlatého Harryho všichni milovali, chytrá Hermiona byla prvotřídní ženská hrdinka a chudák Ron musel vždy stát v pozadí. Platí to i o jeho představiteli Rupertu Grintovi. Ten se ale, zdá se, konečně vyklubal a začíná lézt ven ze stínu své největší role.

Hraje hodně, ale spíš menší či seriálové role. Na sociálních sítích není moc aktivní a v ničem se výrazně neangažuje. Zrzkovi Rupertu Grintovi alias Ronovi Weasleymu se vždy dostávalo z HP trojice nejméně pozornosti fanoušků. Tahle doba už je ale zřejmě pryč.

Grint totiž konečně dospěl, z malého britského ucha se stal urostlý, hotový chlap, a dokazuje to ve své nejnovější roli, kde mu to v lesklé rytířské zbroji a s obličejem zbroceným krví náramně sekne. V plné zbroji a mečem máchající se Rupert předvádí v teaseru k filmu Enemy of Man.

Jedná se o nové zpracování klasiky Williama Shakespeara – Macbatha. Letos jsme měli ambiciózní experiment konečně vidět, projekt byl nicméně částečně financován crowdfundingem. A i když se na Kickstarteru podařilo vybrat požadovanou sumu, s realizací se zatím ještě ani nezačalo. Hlavní roli měl ztvárnit Sean Bean, ten ale od projektu odstoupil. 

Nezbývá, než doufat, že to nakonec klapne a pro Grinta to bude start pořádné a zářivé kariéry. Protože, řekněme si na rovinu – z těch tří je sice možná nejméně populární, rozhodně je ale herecky nejzdatnější. Na jeho novou image mrkněte do galerie.