Seriál Koule.cz Extrémní modifikace: Začínáme Ďáblem z Kolumbie

Redakce

Piercing nebo tetování v dnešní době není nikterak neobvyklé zdobení těla. Někteří lidé se rozhodli, že pomocí nich změní svoji vizáž tak, že vlastně už ani nevypadají jako lidé, rozhodně už se tu nedá mluvit o módním doplňku. Pojďme se společně podívat na některé z nich. Dnes tu máme jednoho Kolumbijce.

Caim Morris pochází z Kolumbie a živí se jako profesionální DJ, vlasový stylista a bodymodifikátor. To by nebylo nic až tak zvláštního.

Co už ale zvláštní je, je jeho vizáž. Můžete si být jistí, že si ho rozhodně s nikým nespletete a ne nadarmo se mu přezdívá Ďábel z Kolumbie.

Caim už 12 let upravuje své tělo pomocí nejrůznějších modifikací tak, aby vypadal jako ďábel, což ho ve světě tělesných modifikací vyšvihlo do trojice nejmodifikovanějších lidí v Latinské Americe. Má mimo jiné potetované oční bulvy, na hlavě a předloktích má implantáty připomínající rohy a nespočet piercingů a tetování.

Podle svých slov se prostě chtěl odlišit od většiny, což se mu tedy určitě povedlo, ale o mediální slávu prý moc nestojí. Jeho vizáž mu paradoxně hodně pomáhá v práci, nejvíc si ho údajně lidé najímají v období kolem Halloweenu.

To se nedivíme! Caim říká, že Lucifera považuje za nejkrásnějšího z andělů, které Bůh stvořil, a i když není zcela jasné, jak přesně ďábel vypadá, má svůj koncept, kterému se snaží svou vizáží co nejvíce přiblžit.

Podle něj by se lidé měli naučit vidět vnitřní krásu každého z nás a nehodnotit ostatní podle vzhledu, protože ten o člověku neřekne zdaleka tolik jako chování. S tím souhlasíme.

Jeho nová image má však i svá úskalí. Kromě toho, že některé lidi může pořádně vyděsit, jeho vlastní rodina, která je silně nábožensky založená, jej nebyla schopná akceptovat a i reakce cizích lidí v rodné Kolumbii nebyly moc přívětivé.

Caim se proto přestěhoval do Mexika, které je v tomto ohledu určitě svobodnější. Jak sám říká, se svými modifikacemi je šťastný a nikomu tím neubližuje, naopak možná pomáhá lidem jako on splnit si svůj sen. Jak takový lidský ďábel vypadá, se podívejte v naší galerii.

Další várka excelentního body artu: Tahle holka umí!

Nejkrásnější vesmírná tetování: To je bomba!