Sexuální typologie lidí podle zvířat: Jste delfín, lev, medvěd nebo vlk? Otestujte se!

Redakce

Podle spánkového psychologa doktora Michaela Breuse se lidé dělí na zhruba čtyři typy, které mají trochu jiné ideální načasování pro sex. Označuje je jako zvířata – delfíny, lvy, medvědy a vlky.

„Sedmdesát procent lidí má sex čistě podle vyhovujících podmínek, které bývají tehdy, když jste večer v posteli před spánkem. Ale člověk chce mít sex tehdy, když je jeho hladina testosteronu nejvyšší, a to bývá dříve večer nebo ráno. Vnitřní rytmy každého člověka jsou jiné. Jsou určitá období, kdy tělo pálí kalorie a produkuje více estrogenu, takže je důležité využít poznatky,“ vysvětluje doktor Breus.

Delfíni jsou lidé inteligentní, s častými změnami nálad a náchylnosti k pesimismu, kteří spí velmi lehkým spánkem a často se budí. Tito jedinci by měli mít sex v osm večer.

Lvi jsou ranní ptáčata, jsou odhodlaní, optimističtí a mají rádi akorát tak dlouhý spánek, ani moc, ani málo. Ti by měli souložit mezi šestou a sedmou ráno.

Medvědi milují zábavu a legraci, jsou otevření jako sluníčka a potřebují hodně spánku. Jejich časem pro sex je sedmá ranní nebo devátá večerní.

Vlci jsou noční tvorové, tvořiví, extrovertní a mají rádi středně dlouhý spánek. Pro ně je ideální čas pro sex v deset dopoledne a v půl jedenácté večer.

„Sex je další formou komunikace. Takže když chcete komunikovat, chcete komunikovat v čase, kdy jste schopni se tomu plně věnovat a naslouchat,“ dodává podle webu Odhaleno.cz doktor Breus.

25 vzpomínek, které jsou pro leckoho intenzivnější než sex: Odpíraný polibek, zvuk vystřeleného korku a ráno po propuštění z lapáku

9 zpráv, co vám píše kluk, který vás nechce